Mesin Pembentuk Dulang Kabel

  • Perforated Cable Tray Cold Roll Forming Machine

    Perforated Cable Tray Cold Roll Forming Machine

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun Cert ...
  • Hydraulic punching machine for block dies

    Mesin punch hidrolik pikeun blok maot

    Modél Info Dasar No.:YY666671 Sértipikasi: SGS, CE, ISO, Kaayaan sanésna: Anyar Disaluyukeun: Disesuaikan Kelas Otomatis: Struktur Otomatis: Metode Transmisi Planét: Produk Tekanan Hidrolik: Rupa-rupa Pelat Punching / blok Garansi Mati: 12 Bulan Émbaran Tambahan Tambahan: NUDE, kasus kai, pilem plastik Transportasi: Samudra, Lahan, Palabuan Udara: Tianjin, Xiamen, Shanghai Deskripsi Produk Mesin hidrolik punch pikeun blok die mesin hidrolik Punching pikeun blok maot, manjang sareng ...
  • cantilever type cable tray roll forming machine

    tipe cantilever kabel tray roll ngabentuk mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Cable Tray Manufacturing Machine

    Mesin Pabrik Dulang Kabel

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • PLC Automatic Cable Tray Roll Forming Machine

    PLC Otomatis Cable Tray Roll Ngabentuk Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Galvanized Steel Cable Tray Roll Forming Machine

    Galvanis Steel Cable Tray Roll Ngabentuk Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • C purlin cable tray roll forming machine

    Mesin cuci baki kabel C purlin ngabentuk mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Competitive price Steel Cable Tray Roll Forming Machine

    Harga kalapa Steel Cable Tray Roll Forming Machine

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Steel Cable Tray Making Roll Forming Machine

    Baja Cable Tray Nyiptakeun Roll Ngabentuk Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Fully Automatic Cable Tray Cold Roll Forming

    Pinuh Cable Otomatis Tray Tiis Roll Ngabentuk

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Galvanized Steel Cable Tray Making Machine

    Galvanis Steel Cable Tray Nyiptakeun Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun C ...
  • Punching Press Machine cnc punching machine video

    Punching Press Machine cnc mesin punching video

    Modél Info Dasar No.:YY666671 Pedaran Produk Hidrolik Punching Press Machine Mesin Hidrolik Punching tiasa ngadamel sababaraha jinis liang, Otomatis C / Z Purlin Roll Forming Machine sistem hidrolik masihan kakuatan sareng servo feeder pikeun tuang matéri. c bagian purlin kurung Janten sabab mesin tiasa dianggo kalayan produktivitas tinggi, c saluran purlin speed tiasa sumping 20m / mnt. Inpormasi perusahaan: YINGYEE MACHINERY AND TECHNOLOGY SERVICE CO., LTD YINGYEE nyaéta ...
12 Teras> >> Halaman 1/2