Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

  • Perforated Cable Dulang Tiis Roll Ngabentuk Mesin

    Perforated Cable Dulang Tiis Roll Ngabentuk Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun Sert...
  • Mesin punching hidrolik pikeun blok maot

    Mesin punching hidrolik pikeun blok maot

    Info Dasar No Modél: YY666671 Sertifikasi: SGS, CE, ISO, Kaayaan séjén: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Otomatis Kelas: Otomatis Struktur: Planét Cara Transmisi: Hidrolik Produk Tekanan: Rupa-rupa Punching Pelat / Blok Dies Garansi: 12 Bulan Info Tambahan Bungkusan: buligir, kotak kayu, pilem plastik Transportasi: Samudra, Darat, Pelabuhan Udara: Tianjin, Xiamen, Shanghai Katerangan Produk Mesin punching hidrolik pikeun blok maot Mesin punching hidrolik pikeun blok maot, manjang sareng ...
  • tipe cantilever sambungan kabel baki roll ngabentuk mesin

    tipe cantilever sambungan kabel baki roll ngabentuk mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Cable Tray Manufaktur Mesin

    Cable Tray Manufaktur Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • PLC Otomatis Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    PLC Otomatis Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Galvanized Steel Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    Galvanized Steel Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • C purlin sambungan kabel baki roll ngabentuk mesin

    C purlin sambungan kabel baki roll ngabentuk mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • harga kalapa Steel Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    harga kalapa Steel Cable Dulang Roll Ngabentuk Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Baki Cable Steel Nyieun Roll Ngabentuk Mesin

    Baki Cable Steel Nyieun Roll Ngabentuk Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Pinuh Otomatis Cable Dulang Tiis Roll Ngabentuk

    Pinuh Otomatis Cable Dulang Tiis Roll Ngabentuk

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Galvanized Steel Cable Dulang Nyieun Mesin

    Galvanized Steel Cable Dulang Nyieun Mesin

    Garansi Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tipe Cr12: Pigura Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Jalan Didorong: Ranté Atawa Kotak Gear Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun C...
  • Punching Pencét Mesin cnc punching mesin video

    Punching Pencét Mesin cnc punching mesin video

    Info Dasar Modél No .: YY666671 Pedaran Produk Mesin Pencét Punching Hidrolik Mesin Punching Hidrolik tiasa ngadamel rupa-rupa liang, Otomatis C / Z Purlin Roll Ngabentuk Mesin sistem hidrolik masihan kakuatan sareng feeder servo pikeun nyoco bahan.c bagian purlin kurung Jadi ngabalukarkeun mesin tiasa dianggo kalayan produktivitas tinggi, c channel speed purlin bisa anjog 20m / mnt.Inpormasi perusahaan: YINGYEE MACHINERY AND TECHNOLOGY SERVICE CO.,LTD YINGYEE is ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami