Lambaran Atap Trapezoid logam Galvanis ngabentuk Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Sistem Kontrol:PLC

Garansi:12 Bulan

Kandel:0.3-1mm

Ngagunakeun:Hateup

Jenis:Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Ngabentuk Kacepetan:25-30m / mnt

Voltaseu:38oV / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta Palanggan

Bahan:GI, PPGI, Gulungan Aluminium

Modeu motong:Hidrolik

Pangiriman:30 Poé

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Trapezoid logam galvanis Lambaran Atap Ngabentuk Mesin

Mesin panel atap logam atap trapezoid disebut ogé mesin ngabentuk ubin. Anu paling penting nyaéta urang tiasa ngarancang salaku pamundut klien kami, henteu masalah dina gambar atanapi ukuran sareng mérek unggal bagéan, urang bakal nyobian anu paling saé pikeun nyugemakeun syarat cuotomer urang. Biasana kecepatan damel tiasa 12-18 m / mnt. Tipe bahan umum nyaéta PPGI, coil galvanis, galvalume coil sareng sajabina.

Aliran ngagawekeun: Decoiler - Pitunjuk Tuang - Main Roll Forming Machine - PLC Contol System - Hidrolik motong - Output Table

Working process

Parameter téknis:

 

Bahan atah Galvanis coil, Pra-dicét coil, Aluminium coil
Kisaran kandel bahan 0,2-1mm
Laju ngabentuk 10-15m / mnt
Rollers 15 jajar (numutkeun gambar)
Bahan tina gilinding 45 # waja kalayan chromed
Bahan aci sareng diaméterna 76mm, bahan na 40Cr
Bahan awak Waja 400H
Panél témbok 20mm Q195 waja (sadayana nganggo nyemprot éléktrostatik)
Sistem pangendali PLC
Kakuatan utama 5.5KW
Bahan tina agul motong Cr12 kapang waja kalayan perawatan dipareuman
Voltaseu 380V / 3Phase / 50Hz
Beurat total sakitar 4 ton

 

Gambar mesin:

IBR trapezoid roof sheet roll forming machine

IBR trapezoid roof sheet roll forming machine

IBR roof sheet

IBR trapezoid roof sheet roll forming machine

IBR trapezoid roof sheet roll forming machine

IBR trapezoid roof sheet roll forming machine

drawing

IBR roof sheet roll forming machine

 

 


Sertifikasi sareng saatos jasa:

1. Cocogkeun sareng standar téknologi, ngahasilkeun sertifikasi ISO
2. sertifikasi CE
3. 12 bulan garansi saprak pangiriman. Déwan.


Kauntungan urang:

1. Periode pangiriman pondok
2. Komunikasi anu épéktip
3. Interface ngarobih.

Milari Pabrikan Genténg IBR Logam Genténg idéal & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadayana LogamRoll Ngabentuk Mesindijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Trapezoid Metal Roofing Lambaran Ngabentuk Mesin. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin Ngadamel Lambaran Atap> Mesin Ngadamel Lambaran Trapezoid


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali