Lambaran Genténg Genténg Glazed Ngabentuk Mesin

  • Glazed Tile Roof Panel Machine with gear box

    Mesin Panel Genténg Genténg kalayan kotak gir

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/0ca03c5975813bf96f0064f8cd9bf4bf1.mp4 https://www.yingyeemachinery.com/uploads/b6e177275f9144f686cf12cf8f919adc.mp4Basic Info Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Modeu: Cara disetir hidrolik: Ku Gear Box Material Of Cutting Blade: Cr12 kapang Steel With Quenched Treatment Control System: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Permintaan Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Inpormasi Tambahan: NUD. ..
  • PPGI Glazed Tile Roofing Making Machine

    Mesin Pembuat Atap Genténg PPGI Glazed

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Tiles Making Building Material Machinery

    Kotak Ngadamel Mesin Bahan Bangunan

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Automatic Glazed Tile Roll Forming Machine

    Otomatis gilinding Genténg Roll Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Glazed Tile Steel Roofing Making Machine

    Roofing Steel Genténg Mesin Pembuatan

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • Color Steel Glazed Tile Forming Machine

    Warna Steel Glazed Genténg Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Glazed Tiles Roof Making Machine

    Mesin Pembuatan Genténg Gelas

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • Roof Sheet Roll Froming Machine

    Hareup Lambaran Roll Tina Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • Glazed Tile Roll Forming Machine

    Gulungan Kotak Genténg Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • Glazed Tile Roof Sheet Roll Forming Machine

    Gelas Genténg Genténg Gulung Mesin Ngabentuk

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • PPGI glazed tile roll forming machine

    PPGI glazed tile roll mesin ngabentuk

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
  • Glazed Tile Roof Sheet Machine

    Mesin Lambaran Genténg Genténg

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Certifica ...
12 Teras> >> Halaman 1/2