Glazed Genténg Hateup Lambaran Ngabentuk Mesin

  • Hateup Lambaran Mesin Glazed Lambaran Ngabentuk Mesin

    Hateup Lambaran Mesin Glazed Lambaran Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Glazed Genténg Steel Roofing Nyieun Mesin

    Glazed Genténg Steel Roofing Nyieun Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertifikasi...
  • Cina glazed ubin hateup lambar ngabentuk mesin

    Cina glazed ubin hateup lambar ngabentuk mesin

    Ieu Cina speed tinggi glazed ubin hateup ngabentuk mesin, speed tinggi kalawan kotak gear, precision tinggi, struktur torrist.speed bisa rached 7m per menit.
  • Mesin Panel Genteng Genteng sareng kotak gear

    Mesin Panel Genteng Genteng sareng kotak gear

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/0ca03c5975813bf96f0064f8cd9bf4bf1.mp4 https://www.yingyeemachinery.com/uploads/b6e177275f9144f686cf12cf8f919adc. Mode: Cara Hidrolik Didorong: Ku Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: PLC Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Di Request Palanggan urang Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Info Tambahan Bungkusan:NUD. ..
  • PPGI Glazed Genténg Roofing Mesin Nyieun

    PPGI Glazed Genténg Roofing Mesin Nyieun

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Kotak Nyieun Mesin Bahan Gedong

    Kotak Nyieun Mesin Bahan Gedong

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Otomatis Glazed Kotak Roll Ngabentuk Mesin

    Otomatis Glazed Kotak Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Warna Steel Glazed Genténg Ngabentuk Mesin

    Warna Steel Glazed Genténg Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat...
  • Genteng Glazed hateup Mesin Nyieun

    Genteng Glazed hateup Mesin Nyieun

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertifikasi...
  • Hateup Lambaran Roll Froming Mesin

    Hateup Lambaran Roll Froming Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertifikasi...
  • Glazed Genténg Roll Ngabentuk Mesin

    Glazed Genténg Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertifikasi...
  • Glazed Genténg Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Glazed Genténg Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Nganggo: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coils Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt (kaasup Pencét) Mode motong: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Mold Steel Jeung Quenched Treatment System Control: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Palanggan Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertifikasi...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami