Mesin gunting Guillotine hidrolik

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Garansi:12 Bulan

Waktos pangiriman:30 Poé

Sistem Kontrol:PLC

Bahan motong agul:Cr12

Saatos Service:Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri

Voltaseu:380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paméntana Anjeun

Modeu motong:Motong hidrolik Atawa motong listrik

Ngabentuk Kacepetan:8-10m / mnt

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Hidrolik Mesin Nyukur

Pesenan alit tiasa ditampi, gaduh pasar anu saé di panjuru dunya. * Éta diadopsi nyetir hidrolik, pigura struktur waja anu ngagaduhan kakuatan anu cukup sareng kaku. * Mesinna dilengkepan alat pengukur listrik deui, alat pikeun nyaluyukeun manual, mékanisme pikeun ngabéréskeun agul, alat lampu ashadw ngiringan motong operatikon, konektor, halangan kaamanan sénsitip sareng dipercaya. * Éta ogé tiasa dilengkepan ku conveyor dukungan. * Baja dilas pigura ku kakuatan lengkep sareng kaku. * Angkutan hidrolik luhur. * Alat pencét hidrolik sareng palang kaamanan anu tiasa dipercaya. * Pangaluyuan stroke motong gancang diadopsi, motong pigura tiasa disaluyukeun mastikeun priductionefisiensi ningkat nalika motong lambaran pondok.

* Stasion back-gauge nyoko kana ukuran anu disetir ku motor sareng pangaturan manual anu hadé. * Alat paranti motong. * Alat garis lampu sahingga gampang ngagambar garis pikeun motong

Parameter téknis:
1. Kandel: 3mm ‐ 20mm

2. Max panjangna: 12‐15M

3. Max motong lebar: 900-1200mm
4. Kacepetan pikeun motong: 8‐10m / mnt 5. kakuatan utama: 30Kw (20mm) 20Kw (18mm) 15Kw (12mm) 6. Motor pindah: 5.5Kw 7. Sudut motong: 0,5‐3 ° 8. Jangkungna platform: 1030mm 9. Diménsi bengkel: 100 ㎡ 10. Servo motor pikeun ngendalikeun panjang bahan, 3 pcs PLC Control coordinated Merek komponén Listrik:
1. Layar rampa: Délta

2. Délta PLC

3. Relay: schneider
4. Pamutus sirkuit Chint 5. Encoder: omron 6. Schneider handap 7. Panemu Shihlin

 

Gambar mesin:

cutting machine

shearing machine

Shearing machine

Shearing machine

Sheaing machine

Shearing machine

Shearing machine

 

 

FAQ:

Latihan sareng Instalasi:
1. Kami nawiskeun jasa instalasi lokal dina mayar, muatan anu wajar.

2. tés QT wilujeng sumping sareng propésional.

3. pituduh manual sareng ngagunakeun nyaéta opsional upami henteu didatangan sareng teu dipasang.

 


Sertifikasi sareng saatos jasa:

1. Cocogkeun sareng standar téknologi, ngahasilkeun sertifikasi ISO

2. sertifikasi CE

3. 12 bulan garansi saprak pangiriman. Déwan.

 


Kauntungan urang:

1. Periode pangiriman pondok.

2. Komunikasi anu épéktip

3. Interface ngarobih.

Milarian idéal Mesin Nyukur HidrolikPabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. KabéhMesin Gunting Guillotinedijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Gampang Dioperasikeun Mesin motong. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin Nyukur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali