logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Wprosés orking:

 

 

Komponén:

Manual - coiler                                 x1 udag l

Bisa diatur asupan parabot                        x1 udag l

Utama ngagugulung ngabentuk mesin kalawan chromed piring        x1 set

Hidrolik motongan sistem                          x1 udag l

Hidrolik stasiun                                x1 udag l

PLC Kontrol sistem                              x1 udag l

Run-outtable                                   x1 set

 

 

 

 

Parameter téknis

Decoiler Manual

1: Max lebar bahan baku: 1300mm2: Kapasitas: 5000kgs3: Diaméter jero coil: 450-600mm

Roll ngabentuk mesin

1.Matching bahan:PPGI/GI/Aluminium2.Material ketebalan:0.2-1mm3.Power:7.5kw4.Forming speed:0-30m/min5.The lebar pelat:nurutkeun kana drawings6.input parabot leveling:adjustable sakumaha poto .7. Roll stasion: 228. Shaft Bahan jeung diaméterna: materialis45# steel ¢80 mm,9. Kasabaran: 10m±1,5 mm10.Cara drive: ranté jeung motor

11. Sistem kontrol: PLC

12.Tegangan, Frékuénsi, Fase: gumantung kana pamundut customer

13.Bahan ngabentuk rollers: 45# perlakuan panas baja jeung chromed 14Materialofcutterblade:Cr12mouldsteelwith perlakuan quenchedHRC58-62

15. piring samping: plat baja jeung Chromed.

Motong

(panduan hidrolik)

1. Motong gerak: Mesin utama otomatis eureun lajeng motong.Saatos motong, mesin utama otomatis bakal ngamimitian.2.Material sabeulah: Cr12 kapang baja kalawan quenchedtreatment58-623.Length: Otomatis panjang ukur 4.Toleransi panjang: 10+/- 1.5mm

Gambar

logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami