Metal nangtung Seam tilepan Mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpormasi Dasar

Sistim kontrol:PLC

Waktos pangiriman:30 poé

Garansi:12 Bulan

Bahan tina motong agul:Cr12

Ngagunakeun:Hateup

Tipe:Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Modeu motong:Hidrolik

Bahan:Warna Steel, Galvanized Steel, Aluminium Steel

Laju ngabentuk:15-20m / mnt

Voltaseu:Dina Request Customer urang

Inpo tambahan

bungkusan:buligir

Produktivitas:200 sét / taun

merek:YY

Angkutan:sagara

Tempat Asal:Hebei

Kamampuhan suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Metal nangtung Seam tilepan Mesin

Metal Standing Seam Mesin tilepan ngadopsi kontrol PLC, frékuénsi AC jeung nyaluyukeun téhnologi speed, sarta eta nyadar produksi otomatis kontinyu, kituna, éta bener tipe anyar énergi-hemat tur luhur-éféktif ngahasilkeun parabot pikeun struktur baja.

Aliran Gawé:

Decoiler - Panungtun Dahar - Mesin Roll Forming Utama - Sistem PLC Contol - Motong Hidrolik - Méja Kaluaran

Prosés gawé

Parameter teknis:

 

Bahan atah Coils pra-dicét, Coils Galvanized, Coils Aluminium
rentang ketebalan bahan 0,2-1 mm
Rollers 12-20 jajar
Bahan tina rollers 45 # baja kalawan chromed
Diaméter aci sareng bahan 70mm, bahan 40 Cr
Laju ngabentuk 10-15m / mnt
Bahan tina sabeulah cutter Cr12 kapang baja jeung quenched perlakuan 58-62 ℃
kakuatan motor utama 4KW
kakuatan motor hidrolik 3KW
Voltaseu 380V / 3 Fase / 5Hz
Total beurat ngeunaan 3 ton
Sistem kontrol Omron PLC

Gambar tina mesin:

Nangtung kelim

 

Nangtung kelimNangtung kelim

Nangtung kelimNangtung kelim

Nangtung kelimNangtung kelim

 

 

Inpormasi perusahaan:

YINGYEE MACHINERY AND TECHNOLOGY SERVICE CO.,LTD

YINGYEE mangrupikeun produsén khusus dina sababaraha mesin ngabentuk tiis sareng jalur produksi otomatis.Kami gaduh tim anu saé kalayan téknologi tinggi sareng penjualan anu saé, anu nawiskeun produk profésional sareng jasa anu aya hubunganana.Urang nengetan kuantitas jeung sanggeus layanan, meunang eupan balik hébat sarta ngahargaan formal para klien.Kami gaduh tim anu saé pikeun jasa saatos.Kami parantos ngirim sababaraha patch saatos tim jasa ka luar negeri pikeun ngarengsekeun pamasangan sareng panyesuaian produk. Produk urang parantos dijual ka langkung ti 20 nagara.Ogé kaasup AS jeung Jérman. Produk utama:

  • Hateup roll ngabentuk mesin
  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin
  • C jeung Z purlin roll ngabentuk mesin
  • Downpipe Roll Ngabentuk Mesin
  • Lampu Keel Roll Ngabentuk Mesin
  • Mesin Nyukur
  • decoiler hidrolik
  • Mesin bending
  • Mesin slitting

FAQ:

Latihan sareng Instalasi:
1. Urang nawiskeun jasa instalasi lokal di mayar, muatan lumrah.

2. test QT wilujeng sumping tur profésional.

3. manual tur ngagunakeun pituduh mangrupa pilihan lamun euweuh nganjang tur euweuh instalasi.


Sertifikasi sareng saatos jasa:

1. Cocog jeung standar téhnologi, ISO ngahasilkeun sertifikasi

2. sertifikasi CE

3. 12 jaminan bulan saprak pangiriman.Papan.


Keunggulan kami:

1. jaman pangiriman pondok

2. Komunikasi éféktif

3. Interface ngaropéa.

Pilari idéal Standing Seam Mesin Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya Mesin Lipat Lembaran Logam dijamin kualitasna.Kami Cina Asal Pabrik Mesin tilepan logam.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori produk: Nangtung Seam Roll Ngabentuk Mesin


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami