Mesin Tilepan Seam Logam Ngadeg

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Sistem Kontrol:PLC

Waktos pangiriman:30 Poé

Garansi:12 Bulan

Bahan motong agul:Cr12

Ngagunakeun:Hateup

Jenis:Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Modeu motong:Hidrolik

Bahan:Baja Berwarna, Galvanis Baja, Baja Aluminium

Ngabentuk Kacepetan:15-20m / mnt

Voltaseu:Di Paménta Palanggan

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Mesin Tilepan Seam Logam Ngadeg

Alat-alat Mesin Tilepan Logam Ngadeg Logam ngadopsi kontrol PLC, frékuénsi AC sareng nyaluyukeun téknologi gancang, sareng éta sadar produksi sacara kontinyu sacara otomatis, janten, éta saleresna mangrupikeun jinis hemat énergi sareng alat-alat ngahasilkeun anu épéktip tinggi pikeun struktur baja.

Aliran ngagawekeun:

Decoiler - Pitunjuk Tuang - Main Roll Forming Machine - PLC Contol System - Hidrolik motong - Output Table

Working process

Parameter téknis:

 

Bahan atah Coil Pra-dicét, Galvanized coil, Aluminium coil
Kisaran kandel bahan 0,2-1mm
Rollers 12-20 jajar
Bahan tina gilinding 45 # waja kalayan chromed
Diaméter batang sareng bahan 70mm, bahan na 40 Cr
Laju ngabentuk 10-15m / mnt
Bahan tina wilah cutter Baja kapang Cr12 kalayan perawatan dipeuntas 58-62 ℃
Kakuatan motor utama 4KW
Kakuatan motor hidrolik 3KW
Voltaseu 380V / 3Phase / 5Hz
Beurat total sakitar 3 ton
Sistem pangendali Omron PLC

Gambar mesin:

Standing seam

 

Standing seamStanding seam

Standing seamStanding seam

Standing seamStanding seam

 

 

Inpormasi perusahaan:

YINGYEE MESIN DAN JASA TEKNOLOGI JASA CO., LTD

YINGYEE mangrupikeun pabrik anu khusus dina sababaraha mesin anu ngabentuk tiis sareng jalur produksi otomatis. Kami gaduh tim anu saé kalayan téknologi tinggi sareng penjualan anu saé, anu nawiskeun produk propésional sareng jasa anu aya hubunganana. Kami merhatoskeun kuantitas sareng saatos jasa, ngagaduhan eupan balik anu hébat sareng ngahargaan formal para klien. Kami gaduh tim anu saé saatos jasa. Kami parantos ngirim sababaraha tambalan saatos tim jasa ka luar negeri pikeun ngarengsekeun pamasangan produk sareng panyesuaian. Produk kami dijual ka langkung ti 20 nagara. Ogé kalebet AS sareng Jérman. Produk utama:

  • Mesin ngabentuk gulungan hateup
  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin
  • C sareng Z purlin roll ngabentuk mesin
  • Downpipe Roll Ngabentuk Mesin
  • Lampu Keel Roll Ngabentuk Mesin
  • Mesin Nyukur
  • Decoiler hidrolik
  • Mesin bending
  • Mesin slitting

FAQ:

Latihan sareng Instalasi:
1. Kami nawiskeun jasa instalasi lokal dina mayar, muatan anu wajar.

2. tés QT wilujeng sumping sareng propésional.

3. pituduh manual sareng ngagunakeun nyaéta opsional upami henteu didatangan sareng teu dipasang.


Sertifikasi sareng saatos jasa:

1. Cocogkeun sareng standar téknologi, ngahasilkeun sertifikasi ISO

2. sertifikasi CE

3. 12 bulan garansi saprak pangiriman. Déwan.


Kauntungan urang:

1. Periode pangiriman pondok

2. Komunikasi anu épéktip

3. Interface ngarobih.

Milari Produsén Seam Standing & supplier anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Mesin Lambar Logam Lambaran dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Mesin Tilepan Logam. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin Seam Roll Forming


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali