PPGI Prepainted Galvanized Coils

  • harga handap PPGI coils baja

    harga handap PPGI coils baja

    600-1500 Prepainted Galvanized steel coils nyaeta pre-dicét baja galvanized, ogé katelah baja pre-coated, baja warna coated jsb.
  • PPGI Prepainted Galvanized Coils

    PPGI Prepainted Galvanized Coils

    Info Dasar Modél No.: YY–PPGI—001 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis:ASTM DIN GB JIS3312 Séng Palapis: 40-275 G/m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atawa Numutkeun Konsumén Merlukeun / Sampel Sisi Top: Cat Primer + Lapisan Cat Poliéster Sisi Belakang: Beurat Coil Epoxy Primer: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Bungkusan: Paket Ékspor Produktivitas: 100000 ton / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 100000 ton/taun Sertipikat: ISO9001 HS Code: 7...
  • Warna baja coils PPGI ASTM AISI GB

    Warna baja coils PPGI ASTM AISI GB

    Info Dasar Modél No.: YY–PPGI—002 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Séng Palapis: 40-275 G/m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atawa Numutkeun Konsumén Merlukeun / Sampel Sisi Top: Cat Primer + Lapisan Cat Poliéster Sisi Belakang: Beurat Coil Epoxy Primer: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Bungkusan: Paket Ékspor Produktivitas: 100000 ton / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 100000 ton/taun Sertipikat: ISO9001 Port: TIAN...
  • 600-1500 Prepainted Galvanized coils baja

    600-1500 Prepainted Galvanized coils baja

    Info Dasar Modél No.: YY– PPGI—004 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Séng Palapis: 40-275 G/m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atawa Numutkeun Konsumén Merlukeun / Sampel Sisi Top: Cat Primer + Lapisan Cat Poliéster Sisi Belakang: Beurat Coil Epoxy Primer: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Bungkusan: Paket Ékspor Produktivitas: 100000 ton / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 100000 ton/taun Sertipikat: ISO9001 Port: TIA...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami