PPGI Gancang Galvanis Coil

  • Color steel coils PPGI ASTM AISI GB

    Gulungan waja warna PPGI ASTM AISI GB

    Modél Info Dasar No.:YY–PPGI—002 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Lapisan Séng: 40-275 G / m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atanapi Konsumén Peryogi / Sampel Sisi Top: Primer Paint + polyester Paint Coating Back Side: Primer Epoxy Coil Beurat: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Pakét: Ékspor paket Produktivitas: 100000 ton / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 100000 ton / taun Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: TI ...
  • 600-1500 Prepainted Galvanized steel coils

    600-1500 Gulungan baja Galvanis sateuacana

    Modél Info Dasar No.:YY– PPGI — 004 Kandelna: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Lapisan Séng: 40-275 G / m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atanapi Konsumén Peryogi / Sampel Sisi Top: Primer Paint + polyester Paint Coating Back Side: Primer Epoxy Coil Beurat: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Pakét: Ékspor paket Produktivitas: 100000 ton / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 100000 ton / taun Sértipikat: Port ISO9001: T ...
  • Lower price PPGI steel coils

    Harga handap coil waja PPGI

    Modél Info Dasar No.:YY–PPGI—006 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Lapisan Séng: 40-275 G / m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atanapi Konsumén Meryogikeun / Sampel Sisi Top: Primer Paint + polyester Paint Coating Back Side: Primer Epoxy Coil Beurat: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Pakét: Ékspor paket Produktivitas: 100000 ton / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 100000 ton / taun Sértipikat: Pelabuhan ISO9001: TI ...
  • PPGI Prepainted Galvanized Coils

    PPGI Gancang Galvanis Coil

    Modél Info Dasar No.:YY–PPGI—001 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis: ASTM DIN GB JIS3312 Lapisan Séng: 40-275 G / m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atanapi Konsumén Meryogikeun / Sampel Sisi Top: Primer Paint + polyester Paint Coating Back Side: Primer Epoxy Coil Beurat: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Pakét: Ékspor paket Produktivitas: 100000 ton / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 100000 ton / taun Sértipikat: ISO9001 HS Code ...