Jalur Produksi Genténg Genténg Dilapis Batu

  • Low consumption Stone Coated Metal Roofing Product Line

    Konsumsi rendah Lini Produk Roofing Metal Coated

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Tianjin Xingang Pedaran Produk & nb .. .
  • Stone Coated Steel Roofs Product Line

    Lini Produk Baja Dilapis Batu

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • Metal Stone Roofing Tile Machine

    Mesin Kotak Roofing Batu Logam

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Deskripsi Produk Patepang .. .
  • Stone Coated Production Line Machine

    Mesin Jalur Produksi Dilapis Batu

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • HIgh Efficiency Stone Coated Production Line

    Garis Produksi HIgh Kekecapan HIgh

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • Stone-Coated Roofing Sheet Machine

    Mesin Lambaran Atap Dilapis Batu

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • Coated Steel Roof Tile Forming Machine

    Genténg Steel Genténg Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • Metal stone roofing tile making machine

    Mesin nyieun genténg batu logam

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • color stone coated  roof machine line

    garis mesin hateup palapis batu warna

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE-001 Waktos Pangiriman: Garansi 30 Dinten: Produk 12 Bulan: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tegangan: Salaku Sistem Kontrol Syarat Pelanggan: Kecepatan Sistem PLC: 5-6 Potongan / mnt Modeu Pemotongan: Tipe Mesin motong Hidrolik : Bahan Genteng: PPGI, Pra-cetak Coil, Galvanis Coil, Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: pilem plastik, kasus kai Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sertipikat: C ...
  • Stone Covered Metal Roofing Machine

    Mesin Roofing Metal Katutupan Batu

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
  • Villa used durable color roofing tile making machine

    Villa nganggo mesin pembuatan ubin ubin anu awét

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 20 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Tianjin Xingang Pedaran Produk V .. .
  • Stone Coated Metal Roofing Product Line

    Baris Produk Roofing Metal Coated Batu

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: Kacepetan 12 Bulan: 5-6 Potongan Mode Motong: Produk motong Hidrolik: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Tipe: Tegangan Hateup: Salaku Bahan Panyayapan Palanggan: Co-pre-dicetak, Galvanis Coil , Aluminium Co Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Pedaran Produk Tianjin Xingang ...
12 Teras> >> Halaman 1/2