Batu coated hateup Genténg Line Produksi

  • Batu coated Steel hateup Line Produk

    Batu coated Steel hateup Line Produk

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan suplai Hebei: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Sto.. .
  • Konsumsi low Batu coated Metal Roofing Line Produk

    Konsumsi low Batu coated Metal Roofing Line Produk

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan Hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-dicitak, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk & nb.. .
  • Batu coated Line Produksi Mesin

    Batu coated Line Produksi Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan suplai Hebei: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Sto.. .
  • Metal Stone Roofing Genténg Mesin

    Metal Stone Roofing Genténg Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk patepung .. .
  • High Efisiensi Batu coated Line Produksi

    High Efisiensi Batu coated Line Produksi

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk HIg.. .
  • Batu-coated Roofing Lambaran Mesin

    Batu-coated Roofing Lambaran Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan suplai Hebei: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Sto.. .
  • Coated Steel hateup Genténg Ngabentuk Mesin

    Coated Steel hateup Genténg Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Coa.. .
  • Mesin nyieun genteng atap batu logam

    Mesin nyieun genteng atap batu logam

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan Hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-dicitak, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk & nb.. .
  • warna batu coated garis mesin hateup

    warna batu coated garis mesin hateup

    Info Dasar Modél No.: YINGYEE-001 Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Produk: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Tegangan: Salaku Sarat Palanggan System Control: PLC System Speed: 5-6 Potongan / mnt Mode motong: Hidrolik Mesin motong Tipe : Bahan Genteng Genteng: PPGI, Coil Pra-Citak, Coil Galvanized, Aluminium Co Inpormasi Tambahan Bungkusan: pilem plastik, kotak kayu Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE/...
  • Batu katutupan Metal Roofing Mesin

    Batu katutupan Metal Roofing Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan suplai Hebei: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Sto.. .
  • Villa dipaké awét warna roofing ubin nyieun mesin

    Villa dipaké awét warna roofing ubin nyieun mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 20 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Vill.. .
  • Batu coated Metal Roofing Line Produk

    Batu coated Metal Roofing Line Produk

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: Laju 12 Bulan: Modeu Motong 5-6 Potongan: Produk Pemotongan Hidrolik: Jenis Mesin Ngabentuk Gulungan Hateup: Tegangan hateup: Salaku Sarat Palanggan Bahan: Coil Pra-print, Coil Galvanized , Aluminium Co Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan suplai Hebei: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Sto.. .
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami