• YYJCK-1
  • YYJCK-2
  • YYJCK-3

Tentang Kami

YINGYEE MACHINERY AND TECHNOLOGY SERVICE CO.,LTD

YINGYEE mangrupikeun produsén khusus dina sababaraha mesin ngabentuk tiis sareng jalur produksi otomatis.Kami gaduh tim anu saé kalayan téknologi tinggi sareng penjualan anu saé, anu nawiskeun produk profésional sareng jasa anu aya hubunganana.Urang nengetan kuantitas jeung sanggeus layanan, meunang eupan balik hébat sarta ngahargaan formal para klien.Kami gaduh tim anu saé pikeun jasa saatos.Kami parantos ngirim sababaraha patch saatos tim jasa ka luar negeri pikeun ngarengsekeun pamasangan sareng panyesuaian produk.Produk urang parantos dijual ka langkung ti 20 nagara.Ogé kaasup AS jeung Jérman.Produk utama:

  • Hateup roll ngabentuk mesin
  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin
  • C jeung Z purlin roll ngabentuk mesin
  • Downpipe Roll Ngabentuk Mesin
  • Lampu Keel Roll Ngabentuk Mesin
  • Mesin nyukur
  • decoiler hidrolik
  • Mesin bending
  • Mesin slitting
  • CZ purlin 1 2 GI 3 PPGI talang hujan panto jepret rak gudang 5 nyieun thread 4

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami