• 17_副本
  • YYJCK-1
  • YYJCK-2
  • YYJCK-3

Tentang Kami

YINGYEE MESIN DAN JASA TEKNOLOGI JASA CO., LTD

YINGYEE mangrupikeun pabrik anu khusus dina sababaraha mesin anu ngabentuk tiis sareng jalur produksi otomatis. Kami gaduh tim anu saé kalayan téknologi tinggi sareng penjualan anu saé, anu nawiskeun produk propésional sareng jasa anu aya hubunganana. Kami merhatoskeun kuantitas sareng saatos jasa, ngagaduhan eupan balik anu hébat sareng ngahargaan formal para klien. Kami gaduh tim anu saé saatos jasa. Kami parantos ngirim sababaraha tambalan saatos tim jasa ka luar negeri pikeun ngarengsekeun pamasangan produk sareng panyesuaian. Produk kami dijual ka langkung ti 20 nagara. Ogé kalebet AS sareng Jérman. Produk utama:

  • Mesin ngabentuk gulungan hateup
  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin
  • C sareng Z purlin roll ngabentuk mesin
  • Downpipe Roll Ngabentuk Mesin
  • Lampu Keel Roll Ngabentuk Mesin
  • Mesin Nyukur
  • Decoiler hidrolik
  • Mesin bending
  • Mesin slitting
  • CZ purlin double layer roofing sheet floor deck GI glazed tile 3 PPGI rain gutter shutter door storage rack stud and track thread making Tube mill