Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin

  • High speed Roller door panels Forming Machine

    Panel panto Roller gancang-gancang Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • Metal Shutter Door Roll Forming Machine

    Metal Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • Metal Roller Shutter Making Machine

    Mesin Roller Shutter Pembuatan Logam

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun Cert ...
  • Color Steel Sheet Shutter Door Forming Machine

    Warna Steel Sheet Shutter Door Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun Cert ...
  • roll-up door roll forming machine

    mesin roll roll up roll-up

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • roller shutter door forming machine

    mesin roller panto panto rana

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun Cert ...
  • Rolling slats shutter door forming machine

    Rolling slats shutter panto ngabentuk mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun Cert ...
  • Customer used steel shutter door roll forming machine

    Palanggan nganggo mesin rana panto rana ngawangun mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • Roller Shutter Roll Forming Machine

    Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–RSS—001 Jenis: Baja Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudera Tempat Asalna: Heb ...
  • metal roller shutter door roll forming machines

    roller roller shutter door roll ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–RSS—002 Kandel: 0.3-1.0mm Kakuatan Utama: 5.5 KW Hidrolik Daya: 3 Kw Cutting System: Hidrolik Roll Roll Forming Step: 10-12 Step Control System: PLC Drive Type: Chain Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas bulistir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Cina Kamampuhan Suplai: 200 sét / taun Sértipikat: ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: TIANJIN PORT Deskripsi Produk Roller Shutter Roll Forming Machine sapinuh otomatis roller sheet logam ...
  • Fully Automatic roller shutter doors suppliers

    Pemasok panto jepret roller otomatis

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • metal steel Roll shutter door roll forming machine

    waja logam Roll shutter panto roll ngabentuk mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt ( heunteu ngirangan Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Pamundut anjeun Émbaran Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code : 84 ...
123 Teras> >> Halaman 1/3