Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin

  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin

    Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • Toko Shutter Door Rolling Mesin

    Toko Shutter Door Rolling Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • speed tinggi Roller panto panels Ngabentuk Mesin

    speed tinggi Roller panto panels Ngabentuk Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun C...
  • Metal Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin

    Metal Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun C...
  • Metal Roller Shutter Nyieun Mesin

    Metal Roller Shutter Nyieun Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • Warna Steel Lambaran Shutter Door Ngabentuk Mesin

    Warna Steel Lambaran Shutter Door Ngabentuk Mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • roll-up panto roll ngabentuk mesin

    roll-up panto roll ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • roller jepret panto ngabentuk mesin

    roller jepret panto ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • Rolling slats jepret panto ngabentuk mesin

    Rolling slats jepret panto ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Sert...
  • Customer dipaké baja jepret panto roll ngabentuk mesin

    Customer dipaké baja jepret panto roll ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun C...
  • Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin

    Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.: YY–RSS—001 Tipe: Pigura Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Heb...
  • logam roller jepret panto roll ngabentuk mesin

    logam roller jepret panto roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–RSS—002 Kandel: 0.3-1.0mm Daya Utama: 5.5 KW Daya Hidrolik: 3 Kw Sistim motong: Hidrolik Cut Roll Ngabentuk Lengkah: 10-12 Lengkah Control System: PLC Drive Tipe: Ranté Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Taranjang: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: ISO9001 HS Code: 84552210 Port: TIANJIN PORT Pedaran Produk Roller Shutter Roll Ngabentuk Mesin pinuh otomatis roller lambar logam ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami