Ngalereskeun Mesin

  • Straighten leveling machinery equipment struction system

    Lempeng leveling sistem struksi alat-alat mesin

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE002 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta Anjeun Kandel Bahanna: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Asal Usul: Hebei Kamampuhan Suplai: 200 sét / taun Certi ...
  • Steel frame Straightening Machine

    Pigura baja Mesin ngalempengkeun

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Kandungan Anjeun Nyungkeun Bahanna: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Tiis Bumi: Hebei Kamampuhan Suplai: 200 sét Sértipikat / taun: CE / ISO9001 HS ...
  • High precision straightening machine leveling machine

    Mesin ngabéréskeun mesin presisi tinggi

    Modél Info Dasar No.:YY–CTL—001 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Voltase: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Pamundut anjeun Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / sataun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Straighteni. ..
  • Metal plate straightening leveling machine

    Pelat pelat pelapis logam mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Atas Request anjeun Tambahan Émbaran Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Product Deskripsi Straig .. .
  • high quality simple cuting  and slitting machine

    kualitas luhur mesin motong sareng slitting saderhana

    Modél Info Dasar No.:Garansi YY-SUS: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Anjeun Nyuhungkeun Kandel Bahanna: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Fungsi: Lempeng Sareng Diteureuykeun Panjang Sareng Slitting: 4-6 Pcs Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: xiamen Supply Abi ...
  • Hot sale double level former machine

    Dijual panas tingkat dua mesin urut

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Pamundut Inpormasi Tambahan anjeun dina Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Product Deskripsi Ngalereskeun ...
  • steel plates leveling machine straightening machine

    pelat waja leveling mesin ngalempengkeun mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Atas Request anjeun Tambahan Émbaran Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Product Deskripsi Straig .. .
  • straighten cut to length and slitting machine

    lempeng motong panjangna sareng mesin slitting

    Modél Info Dasar No.:Garansi YY-SUS: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Anjeun Nyuhungkeun Kandel Bahanna: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Fungsi: Lempeng Sareng Diteureuykeun Panjang Sareng Slitting: 4-6 Pcs Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Asal Usul: xiamen Supply A ...
  • straighten and cutting machine for Steel Coil

    ngalempengkeun na mesin motong pikeun Steel Coil

    Modél Info Dasar No.:YY Kontrol Sistem: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Alat Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: Salaku Panawaran Émbaran Émbaran Tambahan anjeun: Produktivitas buligir: 300 sét Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Hebei Cina Suplai Kamampuhan: 300set Sértipikat: ISO / CE HS Code: 84552210 Port: Tianjin Product Deskripsi Straightening Machine le ...
  • Straighten Leveling Cutting Machine

    Lempeng leveling Mesin motong

    Modél Info Dasar No.:YY Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: Salaku Panawaran Émbaran Tambahan anjeun: Bungkus Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Pelabuhan: Tianjin Xingang Pedaran Produk Ngalereskeun ...
  • Cut To Length With Settling With Leveling Machine

    Motong Kana Panjang Ku Ngepaskeun Kalayan Mesin Ningkatkeun

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Kandungan Anjeun Nyungkeun Bahanna: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Tiis Bumi: Hebei Kamampuhan Suplai: 200 sét Sértipikat / taun: CE / ISO9001 HS ...
  • Steel Straighten  Cut to Length machine

    Baja ngalempengkeun motong kana mesin Panjang

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Blade: Cr12 Cutting Mode: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Atas Request anjeun Tambahan Émbaran Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang Product Deskripsi Straig .. .