Mesin Straightening

  • plat logam straightening mesin leveling

    plat logam straightening mesin leveling

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Nyuhunkeun Anjeun Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Straighte.. .
  • Ngalempengkeun leveling sistem struction parabot mesin

    Ngalempengkeun leveling sistem struction parabot mesin

    Straighten leveling machine, ogé katelah Straightening Machine atanapi straightening equipment, mangrupikeun alat umum dina ngolah piring.Desain na gumantung kana ketebalan, kualitas bahan jeung sarat tina plat dileveled.
  • Pigura baja Straightening Mesin

    Pigura baja Straightening Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Di pamundut anjeun Kandel Bahan: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Info Tambahan Bungkusan: buligir, pilem plastik Produktivitas: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS ...
  • Precision tinggi mesin straightening mesin leveling

    Precision tinggi mesin straightening mesin leveling

    Info Dasar Modél No.: YY–CTL—001 System Control: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Motong Sabeulah: Cr12 Modus Motong: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 susunan / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 susunan / taun bijil: CE / ISO9001 Pedaran produk Straighteni. ..
  • kualitas luhur motong basajan tur slitting mesin

    kualitas luhur motong basajan tur slitting mesin

    Info Dasar Modél No.: YY-SUS Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Modus Motong: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Anjeun Nyuhunkeun Ketebalan Bahan: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Fungsi: Ngalempengkeun Sareng Dipotong Pikeun Panjang Sareng Slitting Slitting: 4-6 Pcs Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir, pilem plastik Produktivitas: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Laut, Tanah, Udara Tempat Asal: xiamen Supply Abi...
  • Hot sale tingkat ganda urut mesin

    Hot sale tingkat ganda urut mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Nyuhunkeun Anjeun Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Angkutan: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Pedaran Produk Straightening ...
  • pelat baja mesin leveling mesin straightening

    pelat baja mesin leveling mesin straightening

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Nyuhunkeun Anjeun Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Straig.. .
  • ngalempengkeun motong kana panjang tur slitting mesin

    ngalempengkeun motong kana panjang tur slitting mesin

    Info Dasar Modél No.: YY-SUS Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Modus Motong: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Anjeun Nyuhunkeun Ketebalan Bahan: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Fungsi: Ngalempengkeun Sareng Dipotong Ka Panjang Sareng Slitting Slitting: 4-6 Pcs Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir, pilem plastik Produktivitas: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Laut, Tanah, Udara Tempat Asal: Xiamen Pasokan A...
  • ngalempengkeun sarta motong mesin pikeun Steel Coil

    ngalempengkeun sarta motong mesin pikeun Steel Coil

    Info Dasar Modél No.: YY Control System: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Mode Motong: Alat Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: Salaku Request Anjeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 300 sét Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Cina Kamampuhan Pasokan: 300set Sertipikat: ISO / CE HS Code: 84552210 Port: Tianjin Katerangan Produk Straightening Mesin le ...
  • Ngalempengkeun Leveling Mesin motong

    Ngalempengkeun Leveling Mesin motong

    Info Dasar Modél No.: YY Control System: PLC Pangiriman Time: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Mode Motong: Hidraulik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: Salaku Nyuhunkeun Anjeun Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Asal Samudra: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Straightening ...
  • Potong Pikeun Panjang Jeung Settling Jeung Leveling Mesin

    Potong Pikeun Panjang Jeung Settling Jeung Leveling Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Di pamundut anjeun Kandel Bahan: 0.2-0.8, 0.5-2.0mm Info Tambahan Bungkusan: buligir, pilem plastik Produktivitas: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS ...
  • Steel Straighten Cut kana mesin Panjang

    Steel Straighten Cut kana mesin Panjang

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Modeu Motong Cr12: Hidrolik Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Ngabentuk Speed: 10-15m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Nyuhunkeun Anjeun Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Straig.. .

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami