Ganda Lapisan Roll Ngabentuk Mesin

  • Metal Roof Panel Roll Forming Machine

    Metal Roof Panel Roll Forming Machine

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Panjaluk Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Produk Descripti ...
  • Tile Arc Steel Sheet Roll Forming Machine

    Genténg Arc Steel Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Panjaluk Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Produk Descripti ...
  • Roofing Sheet Roll Forming Machine

    Roofing Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Panjaluk Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Produk Descripti ...
  • Two Layer Step Tile Corrugated Arc Machine

    Dua Lapisan Léngkah Genténg Gél Arc Arc

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk ...
  • Color Coating Steel Roll Forming Machine

    Warna palapis Steel Roll Ngabentuk Mesin

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
  • Sheet Metal Forming Machine

    Mesin Lambaran Ngabentuk Logam

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: Port 84552210 : ...
  • Metal Roof Machine For Sale

    Mesin Atap Logam Kanggo Dijual

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
  • Roofing Sheet Forming Galvanized Steel Machine

    Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Baja Galvanis

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: Port 84552210 : ...
  • Roofing Tiles Corrugated Sheet Wall Panel Machine

    Genténg Genténg bergelombang Tembok Mesin Panel Panel

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
  • Roof Material Steel Tile Sheet Rolling Machine

    Hateup Bahan Baja Genténg Ngagulung Mesin

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
  • Double layer roll forming machine

    Ganda lapisan mesin roll ngabentuk

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
  • Double Layer Roof Aluminium Sheet Making Machine

    Ganda Lapisan Roof Aluminium Lambaran Nyiptakeun Mesin

    Tipe Info Dasar: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Waranty: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Dilapis Baja, Baja Galvanis, Aluminium St Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (henteu kalebet Waktos Motong) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Por ...
12 Teras> >> Halaman 1/2