Ganda Lapisan Roll Ngabentuk Mesin

  • IBR profil ganda lapisan roofing ngabentuk mesin

    IBR profil ganda lapisan roofing ngabentuk mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: Angkutan YY: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port :...
  • Ganda lapisan hateup lambar ngabentuk mesin

    Ganda lapisan hateup lambar ngabentuk mesin

    Ieu lapisan ganda hateup lambar ngabentuk mesin, bisa ngahasilkeun 2 rupa béda tina cadar hateup, lapisan ganda bisa ngahemat spasi, speed tinggi na precision tinggi.
  • Ganda lapisan roofing cadar ngabentuk mesin

    Ganda lapisan roofing cadar ngabentuk mesin

    Ganda lapisan roofing lambar ngabentuk mesin bisa ngahasilkeun dua tipena béda roofing lambar profil, IBR, corrugated na Glazed ubin.
    Kauntungan pangbadagna nyaéta pikeun ngahémat rohangan.
  • Metal hateup Panel Roll Ngabentuk Mesin

    Metal hateup Panel Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Deskriptif Produk ...
  • Genténg Arc Steel Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Genténg Arc Steel Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Deskriptif Produk ...
  • Roofing Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Roofing Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Deskriptif Produk ...
  • Dua Lapisan Lengkah Kotak Corrugated Mesin Arc

    Dua Lapisan Lengkah Kotak Corrugated Mesin Arc

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk ...
  • Warna palapis Steel Roll Ngabentuk Mesin

    Warna palapis Steel Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Por ...
  • Lambaran Metal Ngabentuk Mesin

    Lambaran Metal Ngabentuk Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: Angkutan YY: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port :...
  • Metal hateup Mesin Pikeun Sale

    Metal hateup Mesin Pikeun Sale

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Por ...
  • Roofing Lambaran Ngabentuk Galvanized Steel Mesin

    Roofing Lambaran Ngabentuk Galvanized Steel Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: Angkutan YY: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port :...
  • Roofing Kotak Corrugated Lambaran témbok Panel Mesin

    Roofing Kotak Corrugated Lambaran témbok Panel Mesin

    Jenis Info Dasar: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Warna Coated Steel, Galvanized Steel, Aluminium St Ngabentuk Speed: 25-30m / mnt (kaasup Motong Time) Mode motong: Cara Hidrolik Didorong: Sistem Kontrol Transmisi Ranté: Tegangan PLC: Salaku Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Por ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami