Las Rod E7018

  • Batang las E7018 2.5mm 3.2mm 4.0mm 5.0mm

    Batang las E7018 2.5mm 3.2mm 4.0mm 5.0mm

    Standar Info Dasar: Lain, DIN, ASTM, GOST, GB, JIS, ANSI, BS Téhnik: Fitur séjén: Lain, Daur Ulang, Bahan Disposable: Lain, Diaméter Hidrogen Rendah: 2.5mm, 3.2mm, 4.0mm Sertipikat: BV, GL , SONCAP, BV Jumlah Modél: E7018 Panjang: 300mm, 350mm, 400mm Inpormasi Tambahan Bungkusan: Karton Produktivitas: 1000 / Ton Brand: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Suplai: 1000 / Ton Sertipikat: CE / Kode HS ISO9001: 83119000 Port: Tianjin, Shanghai, Qingdao Pedaran Produk Low Hydrog ...
  • Otomatis nguatkeun Steel Rebar Weld pager Panel Kawat bolong Jieun Mesin

    Otomatis nguatkeun Steel Rebar Weld pager Panel Kawat bolong Jieun Mesin

    Info Dasar Modél No.: Jaring Wire Mesh Jieun Mesin Kaayaan: Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Beurat (kg): 4500 Tipe Mesin: Wire Mesh Mesin Las Diaméter Kawat (mm): 8-12mm Aplikasi: Pangwangunan Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 100 sét Merk: YY Transportasi: Samudra, Tempat Asal: Hebei Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Pedaran Produk Téknis Spésifikasi Item Téknis. ..
  • AWS E7018 éléktroda karbon baja rod las

    AWS E7018 éléktroda karbon baja rod las

    Info Dasar No Modél: YINGYEE Standar: Lain, DIN, ASTM, GOST, GB, JIS, ANSI, BS Téhnik: Lain Fitur: Lain, Daur Ulang, Degradable, Bahan Disposable: Lain, Diaméter Hidrogen Rendah: 2.5mm, 3.2mm, Sertipikat 4.0mm: BV, GL, SONCAP, Nomer Modél BV: E7018 Panjang: 300mm, 350mm, 400mm Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merek: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: Sertipikat 1000/Ton: CE/ISO9001 HS Code:83119000 Port: Tianjin,Qingdao,Shanghai P...
  • Mesin las kawat baja otomatis

    Mesin las kawat baja otomatis

    Info Dasar Modél No.: Mesin las kawat baja otomatis Kaayaan: Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Beurat (kg): 4500 Tipe Mesin: Mesin Las Wire Mesh Diaméter Kawat (mm): 8-12mm Aplikasi: Konstruksi Tambahan Inpo Bungkusan: Produktivitas buligir: 100 sét Merk: YY Transportasi: Samudra, Tanah Tempat Asal: Hebei Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Pedaran Produk Spesifikasi Téknis Item. ..
  • Mesin las kawat bolong |Kandang hayam las wire mesh panel mesin netting

    Mesin las kawat bolong |Kandang hayam las wire mesh panel mesin netting

    Info Dasar Modél No.:mesin las bolong Kaayaan:Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Beurat (kg): 4500 Tipe Mesin: Kawat Mesh Mesin Las Diaméter Kawat (mm): 8-12mm Aplikasi: Pangwangunan Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Nuded: 100 sét Merk: YY Transportasi: Samudra, Tempat Asalna: Hebei Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Pedaran Produk Téknis Spésifikasi Item Téknis .. .

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami