Panjang Span Roll Ngabentuk Mesin

  • Bolt sareng Nut bentang panjang ngabentuk sareng mesin bending

    Bolt sareng Nut bentang panjang ngabentuk sareng mesin bending

    mesin ngawengku: decoiler manual-punching--ngabentuk-cut-Curving 1. Fitur 1.1 Rollers dijieunna tina baja bodas alus diolah jeung polishing.1.2 Urang teu kudu nyaluyukeun sela antara rollers, sarta bisa eupan 0.6-1.5mm cadar baja warna.1.3 Warna rengse bakal bentang pisan badag, corrugation tinggi, kakuatan tegangan tinggi.2. data teknis utama YY-680: 1. Punching bagian Ukuran: 2900mmx1400mmx1300mm Lempeng panel ukuran bagian: 10000mmx1400mmx1600mm Bending panel p ...
  • Nut jeung baud bentang badag roll ngabentuk mesin jeung mesin bending

    Nut jeung baud bentang badag roll ngabentuk mesin jeung mesin bending

    mesin ngawengku: decoiler manual-punching--ngabentuk-cut-Curving 1. Fitur 1.1 Rollers dijieunna tina baja bodas alus diolah jeung polishing.1.2 Urang teu kudu nyaluyukeun sela antara rollers, sarta bisa eupan 0.6-1.5mm cadar baja warna.1.3 Warna rengse bakal bentang pisan badag, corrugation tinggi, kakuatan tegangan tinggi.2. Data teknis utama YY-680: 1. Bagian Punching Ukuran: 2900 mm x 1400 mm x 1300 mm Ukuran bagian panel lempeng: 10000 mm x 1400 mm x ...
  • Badag bentang Arch Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Badag bentang Arch Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar Tipe Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Tembok, Lantai Métode Pangiriman: Produk Mesin: Bentang Besar Bahan Mesin Ngabentuk Roll: Pre-printed Steel Coil, Galvanized Coil, Aluminium Co Material Tina agul motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: PLC tegangan: Salaku Konsumén Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200sets. ..
  • Steel Long bentang hateup Roll Ngabentuk Mesin

    Steel Long bentang hateup Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar No. Modél: YY–LS–001 Tipe Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Mesin Ngabentuk Gulungan Beungeut Badag: Coil Baja Pra-dicitak , Galvanized Coil, Aluminium Co Bahan Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode Motong: Mode Control Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal : Heb...
  • Warna-warni hateup Tiis badag bentang roll ngabentuk mesin

    Warna-warni hateup Tiis badag bentang roll ngabentuk mesin

    Info Dasar No Modél: YINGYEE006 Tipe Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, ISO, SGS Kaayaan: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Bentang Badag Roll Ngabentuk Mesin Bahan: Coil Steel Pra-dicitak, Galvanized Coil, Aluminium Co Bahan tina agul motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: Tegangan PLC: Salaku Palanggan Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asalna:...
  • Mesin ngabentuk bentang panjang pikeun atap baja

    Mesin ngabentuk bentang panjang pikeun atap baja

    Info Dasar Modél No .:yingyee012 Tipe Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, ISO, SGS Kaayaan: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Tembok, Lantai Métode Pangiriman: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Mesin Bahan: Pre-printed Steel Coil , Galvanized Coil, Aluminium Co Bahan Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode Motong: Mode Control Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: kasus kai, pilem plastik Produktivitas: CHINA Brand: YY Transportasi: Oce...
  • Warna Long Span hateup Mesin Genténg

    Warna Long Span hateup Mesin Genténg

    Jenis Genténg Inpormasi Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Bentang ageung Bahan Mesin Ngabentuk Roll: Pre-printed Steel Coil, Galvanized Coil, Aluminium Co Material Of The Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: PLC tegangan: Salaku Konsumén Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200sets / taun. ..
  • K STEEL TYPE SPAN STEEL ROOFING MESIN

    K STEEL TYPE SPAN STEEL ROOFING MESIN

    Jenis Genténg Inpormasi Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Bentang ageung Bahan Mesin Ngabentuk Roll: Pre-printed Steel Coil, Galvanized Coil, Aluminium Co Material Of The Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: PLC tegangan: Salaku Konsumén Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200sets / taun. ..
  • Badag-Span Roll Ngabentuk Mesin

    Badag-Span Roll Ngabentuk Mesin

    Jenis Genténg Inpormasi Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Bentang ageung Bahan Mesin Ngabentuk Roll: Pre-printed Steel Coil, Galvanized Coil, Aluminium Co Material Of The Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: PLC tegangan: Salaku Konsumén Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200sets / taun. ..
  • Warna ageung Span Roofing Nyieun Mesin

    Warna ageung Span Roofing Nyieun Mesin

    Jenis Genténg Inpormasi Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Bentang ageung Bahan Mesin Ngabentuk Roll: Pre-printed Steel Coil, Galvanized Coil, Aluminium Co Material Of The Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode motong: Mode Control Hidrolik: PLC tegangan: Salaku Konsumén Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200sets / taun. ..
  • Badag Span Roll Ngabentuk Mesin

    Badag Span Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar No. Modél: YY–KSM—0001 Tipe Ubin: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Mesin Ngabentuk Roll Span Besar Bahan: Coil Steel Pra-printed , Galvanized Coil, Aluminium Co Bahan Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode Motong: Mode Control Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal : H...
  • Panjang Span Curving hateup Gedong Mesin

    Panjang Span Curving hateup Gedong Mesin

    Inpormasi Dasar No. Modél: yy–ksm—0002 Tipe Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Pamakéan: Hateup, Métode Pangiriman Tembok: Produk Mesin: Mesin Ngabentuk Gulungan Beungeut ageung Bahan: Coil Baja Pra-dicitak , Galvanized Coil, Aluminium Co Bahan Sabeulah motong: CR12 Speed: 10-25m / mnt Mode Motong: Mode Control Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Nyuhunkeun Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: CHINA Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal : H...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami