Panjang Span Roll Ngabentuk Mesin

  • Large Span Arch Sheet Roll Forming Machine

    Badag Span Arch Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Tile Tile: Coloured Steel Certification: CE, ISO Condition: New Customized: Customized Useage: Roof, Wall, Floor Transmission Metode: Machines Products: Big Span Roll Forming Machine Material: Pre-diprint Steel Coil, galvanized Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: Kecepatan CR12: 10-25m / mnt Mode Motong: Modeu Kontrol Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Ménta Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: CINA Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200se. ..
  • Steel Long span Roof Roll Forming Machine

    Steel Long bentang hateup Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–LS–001 Tile Genténg: Sértipikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Atap, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil , Galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Nyuhungkeun Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: Brand CHINA: YY Transportasi: Tempat Tempat Samudra : H ...
  • Colorful Roof Cold Large span roll forming machine

    Hateup Warni Tiis Gulung bentang ageung ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE006 Tile Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, ISO, Kaayaan SGS: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil, galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Nyuhungkeun Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Productivity: CHINA Brand: YY Transport: Ocean, Land, Air Place tina Origi ...
  • Long span forming machine for steel roofing

    Bentang panjang ngabentuk mesin pikeun hateup waja

    Info Modél Dasar No.:yingyee012 Tile Genténg: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, ISO, Kaayaan SGS: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Tembok, Metode Transmisi Lantai: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil , Galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Ménta Émbaran Émbaran Tambahan: kotak kai, pilem plastik Produktivitas: CINA Brand: YY Transportasi: O ...
  • Color Long Span Roof Tile Machine

    Warna Kotak Span Panjang Dina hateup

    Info Tipe Tile Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Dianggo khusus: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil, galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hidrolik Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Request Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: CHINA Brand: YY Transport: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 200sets / taun. ..
  • K STEEL TYPE SPAN STEEL ROOFING MACHINE

    K STEEL TYPE SPAN STEEL ROSFING MESIN

    Info Tipe Tile Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Dianggo khusus: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil, galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hidrolik Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Request Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: CHINA Brand: YY Transport: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 200sets / taun. ..
  • Large-Span Roll Forming Machine

    Mesin Pembentuk Roll-Span ageung

    Info Tipe Tile Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Dianggo khusus: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil, galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Ménta Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Productivity: CHINA Brand: YY Transportation: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 200sets / taun. ..
  • Color Large Span Roofing Making Machine

    Warna Mesin Span Roofing ageung ageung

    Info Tipe Tile Dasar: Sertifikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Dianggo khusus: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil, galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hidrolik Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Request Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: CHINA Brand: YY Transport: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 200sets / taun. ..
  • Large Span Roll Forming Machine

    Badag Span Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–KSM—0001 Tile Genténg: Sértipikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Métode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-Steel Steel Coil , Galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Nyuhungkeun Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: Brand CHINA: YY Transportasi: Tempat Tempat Samudra : H ...
  • Long Span Curving Roof Building Machinery

    Mesin Wangunan Atap Lengkep bentang Panjang

    Modél Info Dasar No.:yyksks—0002 Tile Genténg: Sértipikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-dicetak Steel Coil , Galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Nyuhungkeun Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: Brand CHINA: YY Transportasi: Tempat Tempat Samudra : H ...
  • Long Span Roll Forming Machine

    Panjang Span Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:yingyee011 Tile Genténg: Sértipikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-Steel Coil, galvanis Coil, Bahan Aluminium Co Of The Cutting Blade: Kecepatan CR12: 10-25m / mnt Mode Motong: Modeu Kontrol Hidrolik: PLC Tegangan: Salaku Palanggan Ménta Émbaran Émbaran Tambahan: pilem plastik, kasus kai Produktivitas: 500 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra , L ...
  • Color Metal Long Span Making Machine

    Mesin Pembuatan Span Panjang Logam

    Modél Info Dasar No.:YY–KSM—0003 Tile Genténg: Sértipikasi Baja Berwarna: CE, Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Pamakéan Disesuaikan: Hateup, Metode Transmisi Tembok: Produk Mesin: Big Span Roll Ngabentuk Bahan Mesin: Pra-Steel Coil , Galvanis Coil, Aluminium Co Material Of The Cutting Blade: CR12 Speed: 10-25m / mnt Cutting Mode: Hydraul Control Mode: PLC Voltage: Salaku Palanggan Nyuhungkeun Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: Brand CHINA: YY Transportasi: Tempat Tempat Samudra ...
12 Teras> >> Halaman 1/2