Panyimpenan nangtung Roll Ngabentuk Mesin

  • Mesin rak gudang dipaké tiis roll ngabentuk parabot

    Mesin rak gudang dipaké tiis roll ngabentuk parabot

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE/ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang .. .
  • Rak gudang tugas beurat roll ngabentuk mesin

    Rak gudang tugas beurat roll ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Tugas beurat Stora ...
  • rak gudang tugas beurat roll ngabentuk mesin

    rak gudang tugas beurat roll ngabentuk mesin

    Panyimpenan rak / Beam / nangtung Roll Ngabentuk Mesin Nyieun
  • Rak supermarket nyieun mesin rak

    Rak supermarket nyieun mesin rak

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE/ISO9001 Pedaran Produk Rak supermarket...
  • gudang rak roll ngabentuk mesin garansi panjang

    gudang rak roll ngabentuk mesin garansi panjang

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Rak Panyimpenan Rol ...
  • Panyimpenan rak rak pigura roll mesin ngabentuk

    Panyimpenan rak rak pigura roll mesin ngabentuk

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE/ISO9001 Pedaran Produk Rak gudang manéhna...
  • Servo kontrol dahar gudang racking ngabentuk mesin

    Servo kontrol dahar gudang racking ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Rak Panyimpenan Rol ...
  • Metal Shelving / Rak Panyimpenan Murah roll ngabentuk mesin

    Metal Shelving / Rak Panyimpenan Murah roll ngabentuk mesin

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Rak Logam / C ...
  • Rak gudang logam / mesin ngabentuk pilar tegak

    Rak gudang logam / mesin ngabentuk pilar tegak

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Panyimpen logam r ...
  • C tipe rak gudang lambar logam mesin rolling

    C tipe rak gudang lambar logam mesin rolling

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Kagancangan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong) Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan : Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Rak Panyimpenan Rol ...
  • rak gudang nangtung rak roll ngabentuk mesin

    rak gudang nangtung rak roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY Control System: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Ngabentuk Speed: 0-15m / mnt Bahan Sabeulah motong: Cr12 Mode Motong: Tipe Hidrolik: Pigura Steel & Mesin Purlin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét/taun Merk: YY Angkutan: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét/taun Sertipikat: CE/ISO9001 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Rak Panyimpenan Roll Fo.. .
  • Rak Panyimpenan nangtung pilar roll mesin ngabentuk

    Rak Panyimpenan nangtung pilar roll mesin ngabentuk

    Inpormasi Dasar No. Modél: YY–SRM—002 Tipe: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin di Luar Negeri Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt (henteu kalebet Punching Sareng Waktu Motong ) Mode Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Sistem Kontrol Cr12: PLC Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Prod ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami