Panyimpenan Lurus Roll Forming Machine

  • Supermarket rack shelf making machine

    Mesin pembuatan rak rak supermarket

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Supermarket ...
  • storage rack roll forming machine long warranty

    gulung rak gudang ngabentuk mesin garansi panjang

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rack Storage ...
  • Storage rack shelf frame roll forming machine

    Panyimpenan rak bingkai mesin roll ngabentuk

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rak Panyimpenan ...
  • Servo control feeding storage racking forming machine

    Kontrol Servo nyoco panyimpenan racking ngabentuk mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rack Storage ...
  • Metal Shelving /Cheaper Storage Rack roll forming machine

    Rak logam / Panyimpenan Langkung mirah Rack mesin ngabentuk

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Inpormasi Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk ...
  • Metal storage rack /upright pillar roll forming machine

    Rak gudang logam / mesin pilar ngagugulung pilar nangtung

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Metal storage r ...
  • Heavy duty storage rack roll forming machine

    Rak beurat mesin gudang ngabentuk mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Heavy dut ...
  • C type storage rack sheet metal rolling machine

    Mesin citakan lambar gudang logam tipe C

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rack Storage ...
  • storage rack upright shelf roll forming machine

    rak panyimpenan rak ngagugulung mesin ngabentuk

    Modél Info Dasar No.:YY Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Ngabentuk Kacepetan: 0-15m / mnt Bahan Bilah Motong: Modeu Ngiringan Cr12: Tipe Hidrolik: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Servis: Insinyur Sadia Pikeun Ngayogikeun Mesin Émbaran Émbaran Tambahan di Luar Negeri: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Port: Tianjin Xingang Deskripsi Produk Rack Storage Rol ...
  • Storage shelf upright pillar roll forming machine

    Panyimpenan rak nangtung tihang ngagugulung ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–SRM—002 Jenis: Garansi Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong ) Mode motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Sistem Kontrol Cr12: PLC Info Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 P ...
  • Heavy duty Storage rack rolling machine

    Mesin rolling rak beurat tugas

    Modél Info Dasar No.:YY–SRM—001 Tipe: Baja Baja & Garanti Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Modél Mesin Peuntas Laut Mesin: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Sistem Kontrol Cr12: PLC Kacepetan Ngabentuk: 0-15m / mnt Émbaran Tambahan Kemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rack Storage Roll Pikeun .. .
  • Storage rack machine used cold roll forming equipment

    Mesin rak gudang nganggo alat-alat roll roll tiis

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Modeu motong: Bahan Hidrolik tina motong agul : Sistem Kontrol Cr12: PLC Émbaran Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang .. .
12 Teras> >> Halaman 1/2