Produk

  • Kabinet Listrik Roll Ngabentuk Mesin

    Kabinet Listrik Roll Ngabentuk Mesin

    Decoiler
    lebar Coils: ≤462mm;
    ketebalan bahan 0.6mm;
    Bahan roll diaméterna jero: ≥φ450mm;
    Max.OD Coil: φ1200mm;Beurat: ≤3T;jangkungna puseur Spindle: 650mm
    Ukuran taneuh (panjang x rubak) 1200x1000mm
    Mesin traction sareng leveling
    Jumlah gulungan karya: 11 gulungan leveling
    Ieu diwangun ku roller ciwit sarta roller leveling.Roller ciwit bisa disaluyukeun individual.Tungtung dahar tina
    mesin leveling ieu dilengkepan sapasang guiding rollers datar jeung dua pasang guiding rollers nangtung.Panungtun nangtung
    gilinding bisa mindahkeun di tengah jeung mindahkeun dina waktos anu sareng.
    Diaméter roller leveling: 60MM
    Jarak antara rollers leveling: 65MM
    NCF-500 Servo Feeder
    Fungsi: Ukur panjang workpiece jeung syarat gawé pikeun traction, dahar jeung stamping.
    Fitur struktural: Dua pasang rollers traction, alat adjustment pangurangan roller traction, pigura, motor servo, jsb;
    kontrol motor Servo: Maneuh-panjangna dahar;
    layar rampa LCD: gampang pikeun ngarobah tur nyetel rupa parameter teknis.
    Parameter:
    (1) Lebar lolos maksimum lambar nyaéta 462mm
    (2) métode Dahar: dahar Servo
    (3) Dahar kali nurutkeun kali punching
    Sistim punching
    1. Diwangun ku 4 mesin punching hidrolik
    2. Komponén:Base, alat tekanan hidrolik, sistem hidrolik, jsb;
    3. Parameter: (1) tekanan dipeunteun 16Mpa-25 Mpa
    (2) kakuatan 7,5KW
    4. fungsi: Ngalengkepan logo na hook / sudut cut dewan 2F.
    Ngalengkepan logo na hook / cut blanking dewan 1F nyadiakeun lambar pikeun colokan leungeun tunggal ngabentuk.
    Roll ngabentuk mesin
    mesin 1 pikeun Fundo F2: Torii ngaliwatan aci
    struktur + struktur host cantilevered;molding dahar kontinyu lengkep.
    mesin 2 pikeun Fundo F1: Torii ngaliwatan struktur aci + struktur host cantilevered;Ngalengkepan single-lambar leungeun colokan dahar
    ngabentuk.
    Struktur: mékanisme adjustment tipe gancang-ngarobah.Ranjang adopts struktur dilas jeung perlakuan relief stress;gear ngadopsi 45
    permukaan huntu teuas baja;
    kakuatan tinggi, karasa tinggi, precision tinggi, hirup layanan tinggi.
    Parameter:
    (1) ketebalan bahan baku 0.6mm (lamun σs≤260Mpa)
    (2) lebar bahan baku ≤462mm (adjustable)
    (3) Ngabentuk pas: Ngabentuk mesin ①: 17 pas;Mesin ngabentuk ②: 12 pas
    (4) kakuatan motor 5.5kw, motor konvérsi frékuénsi
    (5) modeu transmisi Gear transmisi
    (6) Rolling speed ngagiling 0-12m / mnt
    (7) Roll bahan Cr12 quenched HRC56 ° -60 °
    Mesin motong lagu hidrolik otomatis
    Fungsi: Sacara otomatis motong sareng ngabengkokkeun profil anu dibentuk tiis dina garis dumasar kana sarat ukuran.
    Struktur:
    sirah motong: Silinder, plat luhur, kolom, base plate.
    Awak mesin: Pelat, roda, as, awak pigura, panyangga, balok dasar, jsb.
    Parameter:
    (1) Bagian cut maksimum (panjang × rubak) 433 × 16mm
    (2) Ukuran taneuh (panjang × rubak): 1000mm × 800mm
    (3) kakuatan hidrolik: 4kw
    méja panarimaan
    Struktur: tipe roller, euweuh kakuatan;diwangun ku ranjang, rojongan, roller shaft,
    Sistem kontrol listrik
    Sakabeh garis adopts kontrol PLC, LCD touch
    layar, panganteur lalaki-mesin.
    fungsi:
    (1) Setélan digital tina panjang bagian.
    (2) Panjang bagian tiasa disaluyukeun.
    (3) Real-time ngawaskeun status operasi alat jeung indikasi sesar.
    Aya dua modus operasi: manual / otomatis
    Dina kaayaan manual, éta bisa dioperasikeun salaku mesin stand-nyalira, nu merenah pikeun pangropéa;dina kaayaan otomatis, éta
    sakabeh garis operasi produksi dilumangsungkeun, sarta runtuyan dimimitian
    Tombol eureun darurat dina sakabéh garis, nu gampang pikeun nanganan kacilakaan darurat tur mastikeun kasalametan alat jeung
    operator
  • Steel coils Slitting garis prodction

    Steel coils Slitting garis prodction

    Info Dasar Bahan Dahar: 0.12-1.0mm Speed: Line Speed ​​55-60m / mnt Motong Speed: (pikeun 2000mm) 25-30pieces / mnt Leveling Rollers Bahan: 40Cr Jeung Chromed 0.1mm Uncolier: Kapasitas 15T Hidrolik Jeung Trolley Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 20 sét Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 20 sét Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang Pedaran Produk Garis Slitting Otomatis pikeun Coils Steel Pilari Coils idéal ...
  • Rak gudang supermarket roll ngabentuk mesin

    Rak gudang supermarket roll ngabentuk mesin

    Katerangan Mesin ieu kanggo ngadamel panel tukang gudang supermarket.Decoiler → Ngalempengkeun → servo dahar → punching → ngabentuk → motong → finish Sakabeh garis produksi boga efisiensi produksi tinggi jeung speed komprehensif ngeunaan 0-12m / mnt kakuatan High jeung kinerja stabil Bahan roller nyaeta Cr12 boga kualitas luhur sarta hirup layanan deui.Servo feeder + punch, kualitas luhur punching paeh, posisi punching langkung akurat punching motor 7.5kw ketebalan bahan 0.6mm pikeun ...
  • Tube Mill garis Tube las garis

    Tube Mill garis Tube las garis

    Inpormasi Dasar No. Modél: YY–TML—001 Kaayaan: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Téori: Aplikasi séjén: Tipe Industri: Frékuénsi Tinggi Weld Pipe Mill Line Round Pipe Rentang Ukuran:Φ8–​Φ630​ Mm Round Pipe Thickness Range:0.5-20.0 Mm Square Pipe Rentang Ukuran: 10 * 10–500 * 500 Mm Squre Pipe Ketebalan Range: 0.5-20.0 Mm Ngabentuk Speed: 60-70M / mnt Produksi Daily: 6000 Tube Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Taranjang: 100 SETS / TAHUN Merk: YINGYEE Transportasi: Samudra Tempat Asal: CHINA Sup...
  • Mesin las laser otomatis

    Mesin las laser otomatis

    Parameter dasar
    kakuatan laser 1000W 1500W 2000W 3000W
    Ketebalan las (jero lebur) Catetan: Candak stainless steel salaku conto 2mm
    (0.2mm-2.0mm)

    1,5mm (1,5m / mnt) 4mm
    (0.2mm-3.5mm)

    3mm (1.5m / mnt) 6mm
    (0.2mm-4.5mm)

    4mm (1.5m / mnt) 10mm
    (0.2-6.5mm)

    6mm (1.5m/min)
    Laju las 0-4m / mnt (3 dugi ka 10 kali langkung gancang tibatan las tradisional)
    Syarat Kawat Las Nambahkeun atanapi henteu tambihan nurutkeun sarat prosés, 0.8-2.0 kawat las biasa
    Metode las sudut jero,
    sudut luar,
    las datar,
    las tumpang tindih,
    las sisi tunggal, molding dua sisi
  • harga handap PPGI coils baja

    harga handap PPGI coils baja

    600-1500 Prepainted Galvanized steel coils nyaeta pre-dicét baja galvanized, ogé katelah baja pre-coated, baja warna coated jsb.
  • Trinity Industries Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    Trinity Industries Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • PPGI Prepainted Galvanized Coils

    PPGI Prepainted Galvanized Coils

    Info Dasar Modél No.: YY–PPGI—001 Kandel: 0.13-2mm Lebar: 600-1500mm Standar Téknis:ASTM DIN GB JIS3312 Séng Palapis: 40-275 G/m2 Warna: Sadaya Warna RAL, Atawa Numutkeun Konsumén Merlukeun / Sampel Sisi Top: Cat Primer + Lapisan Cat Poliéster Sisi Belakang: Beurat Coil Epoxy Primer: 3-8 Ton Per Coil Info Tambahan Bungkusan: Paket Ékspor Produktivitas: 100000 ton / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 100000 ton/taun Sertipikat: ISO9001 HS Code: 7...
  • Gancang robah C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Gancang robah C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–CZP–002 Tipe: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time ) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tegangan Cr12: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: FILM PLASTIK, Kasus Kayu Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Oce ...
  • Séng Steel Angle roll ngabentuk mesin

    Séng Steel Angle roll ngabentuk mesin

    Info Dasar No Modél: YY–SAM—004 Kaayaan: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Kelas Otomatis: Struktur Otomatis: Métode Pangiriman Séjén: Sistem Kontrol Mesin: Bahan PLC Roller: Cr12mov Daya Utama: 15kw Laju: 25m / mnt Transmisi: Kotak Gear Daya Hidrolik: 11KW Tipe Potong: Servo Hidrolik Ketebalan Motong: 1.0-2.5 Mm Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Taranjang: 200 sét/taun Merk: YINGYEE Angkutan: Samudra Tempat Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét/taun Sertipikat: ISO9001 .. .
  • Beusi Angle roll ngabentuk mesin

    Beusi Angle roll ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.: YY—SAM—004 Kaayaan: Anyar Disesuaikeun: Disesuaikeun Kelas Otomatis: Struktur Otomatis: Métode Pangiriman Lain: Sistem Kontrol Mesin: Bahan PLC Roller: Cr12mov Daya Utama: 15kw Speed: 25m / mnt Transmisi: Gear Box Daya Hidrolik: 11KW Tipe Potong: Servo Hidrolik Ketebalan Motong: 1.0-2.5 Mm Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Taranjang: 200 sét/taun Merk: YINGYEE Angkutan: Samudra Tempat Asal: Cina Kamampuhan Pasokan: 200 sét/taun Sertipikat: ISO9001 .. .
  • Mesin motong pipa pasagi otomatis

    Mesin motong pipa pasagi otomatis

    Modél Info Dasar No.: YY–APC—003 Sistem Kontrol: Bahan Pipa PLC: METAL TYPE Feeder Type: Servo Motor Type Oil Working Pressure: 10-50KG Cutting Type: Sawing Cutting System Bahan: Galvanized Iron Pipes Standard: GB Info Tambahan Bungkusan : TANJUNG Produktivitas: 500 SETS / TAHUN Merk: YINGYEE Transportasi: Samudra Tempat Asal: CHINA Kamampuhan Pasokan: 500 SETS / TAHUN Sertipikat: ISO9001 Port: SHANGHAI Pedaran Produk Metal Round Pipe Cutting Machine Perusahaan kami dianggap salaku kami ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami