Produk

  • Solar PV Roll Forming Machine Definition

    Solar PV Roll Ngabentuk Mesin Harti

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Tipe: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Aluminium Coils Way Of Driven: Rantai Atanapi Box Box Cutting Mode: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Pamundut anjeun Saatos Servis: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai : 200 ...
  • 0.2-3 mm Cold Rolled Galvanized Steel Coils

    0,2-3 mm Gulungan Derek Galvanis Tiis

    Modél Info Dasar No.:YY–GIC–004 Kandel: 0.28 -4 Mm Lebar: 600-1250 Mm Znic Coating: 40-275 G / ㎡ Standar: AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS Kelas: SGCC, CGCC , SGCD, SPCC, DX51D, DX52D, DX53D Inpormasi Pakét tambahan: ÉKÉTOR PAKET Produktivitas: 5000 Ton / BULAN Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Cina: 5000 TONS / BULAN Sértipikat: ISO9001 Port: TIANJIN PORT Deskripsi Produk Kami 0,2-3 mm Coil Baja Galvanis Gulung Tiis (GI Coils) mangrupikeun salah sahiji anu paling populér ...
  • High speed without noises steel angle stud and track light keel roll forming machine

    Kecepatan tinggi tanpa aya sora sudut baja sareng lagu mesin keel roll ngabentuk lampu

    Bagian Bagian Téknis Spésifikasi kapasitas dekoiler Mamual: 3 Ton Kepala Kepala Decoiler (Teu aya kakuatan) Sistem panduan tuang Lebar input tiasa diluyukeun Utamana ngabentuk sistem Kakuatan utama: 7.5kwMachine Body: Torrist nangtung sareng casting beusiFrame: Sadaya pelat waja pikeun body body speed Forming: 75m / mnt pikeun ngahasilkeun bahan Stud sareng Lacak Poros sareng diaméterna: # 45 waja sareng bahan 60mm Roller :: Cr12 kalayan perlakuan panas ogé, 58-62 Ngaléngkah Léngkah: 10 -14 léngkah pikeun ngabentuk Didorong: Gear Box E ...
  • metal IBR roof sheet roll forming machine

    logam IBR hateup lambar roll ngabentuk mesin

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/T 型 瓦 成型 机 (快速 机) 30 米 每 分钟 - 手机 使用 版 .mp4Prosés Pakerjaan: Komponén: Manual - coiler x1set l Alat input anu tiasa diatur x1set l Main roll form machine sareng piring chromed x1set Sistem motong hidrolik x1set l Stasion hidrolik x1set l PLC Sistem kontrol x1set l Run-outtable ...
  • Glazed Tile Roof Panel Machine with gear box

    Mesin Panel Genténg Genténg kalayan kotak gir

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/0ca03c5975813bf96f0064f8cd9bf4bf1.mp4 https://www.yingyeemachinery.com/uploads/b6e177275f9144f686cf12cf8f919adc.mp4Basic Info Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Modeu: Cara disetir hidrolik: Ku Gear Box Material Of Cutting Blade: Cr12 kapang Steel With Quenched Treatment Control System: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Permintaan Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Inpormasi Tambahan: NUDE. ..
  • C/Z Purlin Cold Making Machine

    C / Z Purlin Mesin Ngadamel Tiis

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun. ..
  • High Quality Downspout Roll Forming Equipment

    Alat Bentuk Roll Downspout Berkualitas Tinggi

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set ...
  • Perforated Cable Tray Cold Roll Forming Machine

    Perforated Cable Tray Cold Roll Forming Machine

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Bahan Hidrolik Tina Tepi Blade: Tipe Cr12: Baja Baja & Kontrol Mesin Purlin Sistem: PLC Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Diperangkat: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set / taun Cert ...
  • High speed Roller door panels Forming Machine

    Panel panto Roller gancang-gancang Ngabentuk Mesin

    Tipe Inpormasi Dasar: Bingkai Baja & Sistem Kontrol Mesin Purlin: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Modeu motong Cr12: Hidrolik Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin di Luar Negeri Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt ( teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta anjeun Diperak: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuhan: 200 sét / taun C ...
  • Metal Standing Seam Folding Machine

    Mesin Tilepan Seam Logam Ngadeg

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Metal Standing ...
  • Galvanized metal Trapezoid Roof Sheet forming Machine

    Lambaran Atap Trapezoid logam Galvanis ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Garansi PLC: 12 Bulan Kandel: 0.3-1mm Ngagunakeun: Jenis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Tegangan: 38oV / 3Phase / 50Hz Atanapi dina Bahan Permintaan Palanggan: GI, PPGI, Aluminium Coil Mode Motong: Pangiriman Hidrolik: 30 Poé Inpormasi Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Galvanis metal Trapezoid Roof Anjeunna ...
  • PPGI Glazed Tile Roofing Making Machine

    Mesin Pembuat Atap Genténg PPGI Glazed

    Tipe Inpormasi Dasar: Gulungan Lembar Gulung Ngabentuk Mesin Ngagunakeun: Bahan Hateup: PPGI, GI, Aluminium Coil Ngabentuk Kacepetan: 15-20m / mnt (henteu kalebet Pencét) Modeu motong: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Mould Steel With Quenched Treatment Control System: Tegangan PLC: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Garansi Permintaan Pelanggan: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Poé Émbaran Tambahan Pangemasan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Kamampuan: 200 sét / taun Sertipikat...
123456 Teras> >> Halaman 1/44