Taros Kami

YingYee Mesin sareng Téhnologi Service Co., Ltd.

Alamat

Kamar B1106, zhongliang Plaza No.345 Youyi jalan kalér xinhua distrik, Shijiazhuang, Hebei

Telepon

+ 86-0311-85415145

+8618603265521

Whatsapp & Fax

whatsapp: 86-0311-85415145

Fax: 86-0311-85415145

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami