. Taros Kami |YingYee Mesin jeung Téhnologi Service Co., Ltd.

Taros Kami

YingYee Mesin jeung Téhnologi Service Co., Ltd.

Alamat

Kamar B1106, zhongliang Plaza No.345 Youyi kalér jalan kacamatan xinhua, Shijiazhuang, Hebei

Surélék

Telepon

+86-0311-85415145

+8618603265521

Whatsapp & Fax

whatsapp: 8618603265521

Fax: 86-0311-85415145

Rék gawé bareng jeung urang?

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami