Mesin Square Formulir Downspipe Roll

  • High Quality Downspout Roll Forming Equipment

    Alat Bentuk Roll Downspout Berkualitas Tinggi

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set ...
  • Galvanized Downspout Roll Forming Machine

    Galvanis Downspout Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 sét / ...
  • Factory sale aluminium downpipe Rain gutter making machine

    Pabrik diobral aluminium downpipe Hujan mesin pembuangan talang

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 sét / ...
  • Galvanized Steel Downpipe Roll Former

    Galvanis Baja Downpipe Roll Tilas

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 sét / ...
  • Metal Gutter Shaping Machine Downspouts Machine For Sale

    Mesin Metal Shuting Shuting Downspouts Mesin Kanggo Dijual

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set ...
  • Aluminum square downpipe gutter machine

    Mesin solokan downpipe pasagi aluminium

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 sét / ...
  • square round downpipe roll forming making machine

    gulung bulat downpipe bulat pasagi ngadamel mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Gulungan Aluminium Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Box Box Tipe: Pipe Production Line Cutting Mode: Flying Saw Cutting Atawa Cetakan Cutting Info Tambahan Bungkus: Produktivitas NUDE: 200 set / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set ...
  • Square tube mill welding line

    Garis las pabrik ngagiling

    Modél Info Dasar No.:WW01-YY Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngayakeun Mesin Mesin Overseas Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Modeu Pemotong Ménta Anjeun: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Sistem Kontrol Cr12 : Kacepetan PLC: 60-70m / mnt Produksi Harian: 6000 Tabung Émbaran Tambahan Kemasan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS : 84552210 Palabuhan: Tianjin, S ...
  • Square tube mill welding machine

    Mesin las pabrik tube

    Modél Info Dasar No.:WW01-YY Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngayakeun Mesin Mesin Overseas Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Modeu Pemotong Ménta Anjeun: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Sistem Kontrol Cr12 : Kacepetan PLC: 60-70m / mnt Produksi Harian: 6000 Tabung Émbaran Tambahan Kemasan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra, Tempat Bumi Asalna: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / sataun Sertipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 84552210 Palabuhan: Tian ...