Pasagi Downspipe Roll Ngabentuk Mesin

  • High Quality Downspout Roll Ngabentuk Equipment

    High Quality Downspout Roll Ngabentuk Equipment

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 pasang...
  • Galvanized Downspout Roll Ngabentuk Mesin

    Galvanized Downspout Roll Ngabentuk Mesin

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét/...
  • Pabrik diobral aluminium downpipe Hujan talang nyieun mesin

    Pabrik diobral aluminium downpipe Hujan talang nyieun mesin

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét/...
  • Galvanized Steel Downpipe Roll Urut

    Galvanized Steel Downpipe Roll Urut

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét/...
  • Metal Talang Shaping Mesin Downspouts Mesin Pikeun Sale

    Metal Talang Shaping Mesin Downspouts Mesin Pikeun Sale

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 pasang...
  • Aluminium pasagi downpipe mesin talang

    Aluminium pasagi downpipe mesin talang

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét/...
  • pasagi buleud downpipe roll ngabentuk mesin nyieun

    pasagi buleud downpipe roll ngabentuk mesin nyieun

    Waktos Pangiriman Info Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Bahan: GI, PPGI, Aluminium Coils Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode motong: Flying Saw Cutting Atawa Moul Cutting Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 pasang...
  • garis las ngagiling tube pasagi

    garis las ngagiling tube pasagi

    Info Dasar Modél No.:WW01-YY Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Sistem Kontrol Cr12 : PLC Speed: 60-70m / mnt Produksi Daily: 6000 Tubes Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 susunan / taun bijil: CE / ISO9001 HS Code : 84552210 Palabuhan: Tianjin, Sha...
  • Mesin las ngagiling tube pasagi

    Mesin las ngagiling tube pasagi

    Info Dasar Modél No.:WW01-YY Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Sistem Kontrol Cr12 : PLC Speed: 60-70m / mnt Produksi Daily: 6000 Tubes Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra, Tanah Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun bijil: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianji...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami