stud jeung lagu / draw / c channel / channel utama / témbok sudut Ngabentuk Mesin

  • Ganda kaluar stud jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut roll ngabentuk mesin

    Ganda kaluar stud jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut roll ngabentuk mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Type: Rangka Baja & Mesin Purlin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun. Didorong: Ranté Atawa Gear Box Ngabentuk Speed: 30-40m / mnt (kaasup Punching) Mode Motong: Servo Tracking Motong Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 s...
  • Angle Beusi Roll Ngabentuk Mesin

    Angle Beusi Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Type: Rangka Baja & Mesin Purlin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun. Didorong: Ranté Atawa Gear Box Ngabentuk Speed: 30-40m / mnt (kaasup Punching) Mode Motong: Servo Tracking Motong Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 s...
  • Otomatis Angle Nyieun Mesin

    Otomatis Angle Nyieun Mesin

    Modél Info Dasar No.: YY– ALK–002 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dipénta Anjeun Modeu motong:Servo Tracking Motong Bahan Rollers:Cr12 Cara Didorong:Gear Ngabentuk Speed:50-60m / mnt Inpormasi Tambahan Bungkusan:Bulal Produktivitas:200 sét/taun Merk:YY Transportasi:Samudra Tempat Asal:Hebei Kamampuhan Pasokan:200 susunan/taun Cer...
  • stud jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut Roll Ngabentuk Mesin

    stud jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Inpormasi Dasar No.: YY-ARF–001 Sistem Kontrol: Garansi PLC: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong: Nyukcruk Servo Waktu Pangiriman Motong: 50 Dinten Bahan Roller: Jalan CR12 Didorong: Kacepetan Ngabentuk Gear: 40-45m / mnt (kaasup Punching) Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan suplai: 200 sets ...
  • mesin beusi sudut tipe meshy

    mesin beusi sudut tipe meshy

    Modél Inpormasi Dasar No.: YY– ALK–001 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Overseas Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dipénta Anjeun Modeu motong:Servo Tracking Motong Bahan Roller:CR12 Cara Didorong: Gear Ngabentuk Speed: 40-45m / mnt Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 set/taun Sert...
  • Stud Malaikat jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut Nyieun Mesin

    Stud Malaikat jeung lagu / c channel / drywall / gips stud / témbok sudut Nyieun Mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–STM—007 Sistem Kontrol: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Tipe: Pigura Steel & Mesin Purlin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Overseas Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Paménta Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Mode Motong: Servo Tracking Motong Ngabentuk Speed: 0-45m / mnt (kaasup Punching) Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Ori...
  • Metal Angle Beusi Roll Ngabentuk Mesin

    Metal Angle Beusi Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–ARM—001 System Control: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Type: Steel Frame & Purlin Mesin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Overseas Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong:Servo Tracking Cutting Way Of Driven:Gear Forming Speed:0-45m/min(kaasup Punching) Inpormasi Tambahan Bungkusan:Bulal Produktivitas:200 sét/taun Merk:YY Transportasi:Samudra Tempat Asal : Heuheu...
  • Angle Bar Keel Roll Ngabentuk Mesin

    Angle Bar Keel Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–ARM—003 Sistem Kontrol: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Type: Steel Frame & Purlin Mesin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Overseas Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong:Servo Tracking Cutting Way Of Driven:Gear Forming Speed:0-45m/min Inpormasi Tambahan Bungkusan:NUDE Produktivitas:200 sets/year Brand:YY Transportasi:Samudra Tempat Asal:Hebei Kamampuhan Pasokan : 200 jt...
  • Metal Angle Roll Ngabentuk Mesin

    Metal Angle Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–ARM—002 Sistem Kontrol: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Type: Steel Frame & Purlin Mesin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Overseas Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun Modeu Motong:Servo Tracking Cutting Way Of Driven:Gear Forming Speed:0-45m/min Inpormasi Tambahan Bungkusan:NUDE Produktivitas:200 sets/year Brand:YY Transportasi:Samudra Tempat Asal:Hebei Kamampuhan Pasokan : 200 jt...
  • Angle diobral stud jeung lagu c channel drywall utama furring témbok sudut Roll Ngabentuk Mesin

    Angle diobral stud jeung lagu c channel drywall utama furring témbok sudut Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Pemotongan: Cr12 Type: Rangka Baja & Mesin Purlin Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Paménta anjeun. Didorong: Ranté Atawa Gear Box Ngabentuk Speed: 30-40m / mnt (kaasup Punching) Mode Motong: Servo Tracking Motong Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 s...
  • Otomatis Nyaluyukeun lebar stud jeung lagu ngabentuk mesin

    Otomatis Nyaluyukeun lebar stud jeung lagu ngabentuk mesin

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/ea8f99fe67b3b246d8a7f95cc7e31afa.mp4 https://www.yingyeemachinery.com/uploads/电机调底边.mp4

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami