Angle Keel Ngabentuk Mesin

  • Double out light keel roll forming machine

    Ganda kaluar lampu ngawangun keel cahaya

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Jalan Paménta Anjeun Disetir: Ranté Atanapi Gear Box Ngabentuk Kacepetan: 30-40m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Servo Tracking Cutting Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 s ...
  • Angle Iron Roll Forming Machine

    Angle Beusi Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Jalan Paménta Anjeun Disetir: Ranté Atanapi Gear Box Ngabentuk Kacepetan: 30-40m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Servo Tracking Cutting Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 s ...
  • Automatic Angle Making Machines

    Mesin Angle Angle Otomatis

    Modél Info Dasar No.:YY– ALK – 002 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Jasa Mesin Mesin Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta anjeun Motong Mode: Servo Tracking Cutting Material Of Rollers: Cr12 Way Of Driven: Gear Forming Speed: 50-60m / mnt Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: 200 set / year Brand: YY Transportation: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Ability: 200 susunan / taun Cer ...
  • Keel Roll Forming Machine

    Mesin Ngabentuk Keel Roll

    Modél Info Dasar No.:YY-ARF–001 Sistem Kontrol: Garansi PLC: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Saatos Pelayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngawasa Mesin Mesin Overseas Voltage: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Mode Pamundut Ménta Anjeun: Servo Tracking Motong Waktos Pangiriman: 50 Dinten Bahan Roller: CR12 Cara Disetir: Gir Ngabentuk Kacepetan: 40-45m / mnt (teu kaasup Punching) Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Suplai: 200 sét ...
  • Meshy type angle iron machine

    Mesin beusi sudut jinis bolong

    Modél Info Dasar No.:YY– ALK – 001 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Jasa Mesin Mesin Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta anjeun Motong Mode: Servo Tracking Cutting Material Of Roller: CR12 Way Of Driven: Gear Forming Speed: 40-45m / min Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: 200 set / year Brand: YY Transport: Ocean Place of Origin: Hebei Supply Ability: 200 set / taun Cert ...
  • Angel Light Steel Keel Making Machine

    Mesin Lampu Keel Baja Angel

    Modél Info Dasar No.:YY–STM—007 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Jasa: Insinyur Sadayana Pikeun Jasa Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Cara Nyuhungkeun Anjeun tina Didorong: Ranté Atanapi Mode Boxing Cutting: Servo Tracking Cutting Speed ​​Forming: 0-45m / mnt (kalebet Punching) Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat ...
  • Metal Angle Iron Roll Forming Machine

    Logam Angle Beusi Gulung Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–ARM—001 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngatur Mesin Mesin Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Modeu motong Permintaan anjeun: Servo Tracking Cutting Way Of Didorong: Gear Forming Speed: 0-45m / mnt (kalebet Punching) Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Asal Samudra : Hebei ...
  • Angle  Bar Keel Roll Forming Machine

    Angle Bar Keel Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–ARM—003 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 dinten: 12 Bulan Bahan motong agul: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Jasa: Insinyur Sadayana Pikeun Jasa Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Modeu Pemotong Ménta Anjeun: Servo Tracking Cutting Way Of Driven: Gear Forming Speed: 0-45m / min Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: 200 set / year Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply : 200 ...
  • Metal Angle Roll Forming Machine

    Logam Angle Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–ARM—002 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Jasa: Insinyur Sadayana Pikeun Jasa Mesin Tegangan Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Modeu Pemotong Ménta Anjeun: Servo Tracking Cutting Way Of Driven: Gear Forming Speed: 0-45m / min Info Tambahan Bungkusan: NUDE Productivity: 200 set / year Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply : 200 se ...
  • Angle Light Keel Roll Forming Machine

    Angle Light Keel Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Tipe Cr12: Baja Baja & Mesin Purlin Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Tegangan Mesin di Luar Negeri: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Jalan Paménta Anjeun Didorong: Ranté Atanapi Gear Box Ngabentuk Kacepetan: 30-40m / mnt (teu kaasup Punching) Mode motong: Servo Tracking Cutting Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 set / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 20 ...
  • Automatic Adjusting width light keel forming machine

    Otomatis Ngepaskeun mesin lampu ngawangun keel lampu

    https://www.yingyeemachinery.com/uploads/ea8f99fe67b3b246d8a7f95cc7e31afa.mp4 https://www.yingyeemachinery.com/uploads/ 电机 调 底边 .mp4