Mesin C Formulir Roll C / Z / U Purlin

  • C/Z Purlin Cold Making Machine

    C / Z Purlin Mesin Ngadamel Tiis

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun. ..
  • CZU steel purlin frame roll forming machine

    CZU waja purlin pigura gulung ngabentuk mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun. ..
  • C Shaped Steel Roll Forming Machine

    C ngawangun Steel Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Inpormasi Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun. ..
  • PLC adjust size c z purlin machine

    PLC ngaluyukeun ukuranana mesin cz purlin

    Modél Info Dasar No.:YY-CZ PULIN Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Warranty: 12 Bulan Material: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / mnt (teu Kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Way Of Driven: Mode Chain Transmission Cutting: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: CR12 Mov Voltage: Atas Permintaan Rollers Bahan Palanggan: Gcr15 Atanapi Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: Pilem Plastik, Kasus Produktivitas Kayu: 200 sét / taun Merk: YY Transporta ...
  • C/Z purlin automatic line

    C / Z purlin garis otomatis

    Modél Info Dasar No.:C/Z Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Warranty: 12 Bulan Material: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / min (teu Kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Way Of Driven: Mode Chain Transmission Cutting: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: CR12 Mov Voltage: Atas Permintaan Pelanggan Bahan Rollers: Gcr15 Atanapi Cr12 Inpormasi Inpormasi Tambahan: Pilem Plastik, Kasus Produktivitas Kayu: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Oce ...
  • Automatic Adjust C Z-purlin Sizes Roll Forming Machine

    Otomatis Saluyukeun C Z-purlin Ukuran Roll Forming Machine

    Modél Info Dasar No.:YY-CZ PULIN Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Warranty: 12 Bulan Material: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / mnt (teu Kalebet Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Way Of Driven: Mode Chain Transmission Cutting: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: CR12 Mov Voltage: Atas Permintaan Rollers Bahan Palanggan: Gcr15 Atanapi Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: Pilem Plastik, Kasus Produktivitas Kayu: 200 sét / taun Merk: YY Transporta ...
  • Steel Frame CZ Purlin Roll Forming Machine

    Steel Frame CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
  • Automatic CZ Purlin Roll Forming Machine

    Otomatis CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
  • Galvanized Metal C/Z Purlin Roll Forming Machine

    Galvanis Metal C / Z Purlin Roll Forming Machine

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
  • CZU steel purlin roll froming machine

    CZU waja purlin gulung tina mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
  • C/Z purlin metal roll forming machine

    C / Z purlin logam ngagulung mesin ngabentuk

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
  • c purlin roll forming machine

    c mesin purlin roll ngabentuk

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagulung Sabeulah: Tipe Cr12: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Moda: Tegangan Hidrolik: Di Jalan Paménta Pelanggan Tina Didorong: Bahan Pangiriman Ranté: Baja Coil, Galvanis, PPGI, Kacepetan Aluminium : 6-8m / mnt (kalebet Punching And Cutting Time) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Pakét: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / ye. ..
123 Teras> >> Halaman 1/3