C / Z / U Purlin Robah Roll Ngabentuk Mesin

  • Gancang robah C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Gancang robah C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–CZP–002 Tipe: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time ) Sistem Kontrol: Panasonic / Mitsubishi PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tegangan Cr12: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: FILM PLASTIK, Kasus Kayu Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Oce ...
  • Z wangun purlin roll ngabentuk mesin

    Z wangun purlin roll ngabentuk mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun. ..
  • Otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin pikeun ngahasilkeun C jeung Z ngawangun purlins.
    Rentang ukuran: Lebar 80-300 mm, flange 25-80 mm, ketebalan 0.8-3.0 mm
  • Otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin

    Ieu otomatis C / Z purlin roll ngabentuk mesin.
    Éta tiasa ngahasilkeun:
    C Purlin:
    a: 80-300mm: 35-80mm c: 10-25mm T: max 3mm
    Z Purlin:
    a: 120-300mm b: 35-80mm c: 10-25mm T: max 3mm
    Sadaya ukuran tiasa nyaluyukeun sacara otomatis, C / Z nyaluyukeun ku manual
  • C / Z Purlin Tiis Nyieun Mesin

    C / Z Purlin Tiis Nyieun Mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun. ..
  • CZU baja purlin pigura roll ngabentuk mesin

    CZU baja purlin pigura roll ngabentuk mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun. ..
  • C ngawangun Steel Roll Ngabentuk Mesin

    C ngawangun Steel Roll Ngabentuk Mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun. ..
  • PLC ngaluyukeun ukuran cz mesin purlin

    PLC ngaluyukeun ukuran cz mesin purlin

    Info Dasar Modél No.: YY-CZ PULIN Tipe: Roof Sheet Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Bahan: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / mnt (teu Kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tegangan Mov CR12: Dina Paménta Palanggan Bahan Rollers: Gcr15 Atawa Cr12 Inpormasi Tambahan Bungkusan: FILM PLASTIK, Kasus Kayu Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transporta ...
  • C / Z purlin garis otomatis

    C / Z purlin garis otomatis

    Info Dasar Modél No.: C/Z Tipe: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Bahan: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / mnt (teu Kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tegangan Mov CR12: Dina Paménta Palanggan Bahan Rollers: Gcr15 Atawa Cr12 Inpormasi Tambahan Bungkusan: FILM PLASTIK, Produktivitas KASUS KAYU: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Oce...
  • Otomatis Saluyukeun C Z-purlin Ukuran Roll Ngabentuk Mesin

    Otomatis Saluyukeun C Z-purlin Ukuran Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Modél No.: YY-CZ PULIN Tipe: Roof Sheet Roll Ngabentuk Mesin Garansi: 12 Bulan Bahan: Steel Coil, Galvanized, PPGI, Aluminium Speed: 10-18m / mnt (teu Kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Tegangan Mov CR12: Dina Paménta Palanggan Bahan Rollers: Gcr15 Atawa Cr12 Inpormasi Tambahan Bungkusan: FILM PLASTIK, Kasus Kayu Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transporta ...
  • Pigura baja CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Pigura baja CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 susunan / yea. ..
  • Otomatis CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Otomatis CZ Purlin Roll Ngabentuk Mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Type: Roof Sheet Roll Forming Machine Mode Motong: Tegangan Hidrolik: Dina Paménta Palanggan Didorong: Bahan Transmisi Ranté: Coil Steel, Galvanized, PPGI, Speed ​​​​Aluminium : 6-8m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control System: Panasonic / Mitsubishi PLC Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 susunan / yea. ..

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami