Ngarobih Rod Rod E6013

  • Hot Sale Electrode Carbon Steel Welding Rods

    Panas Dijual éléktroda Karbon Steel Welding Rods

    Sértipikasi Inpormasi Dasar: Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Disaluyukeun Kelas Otomatis: Struktur sanésna: Métode Transmisi sanés: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan: Karbon Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rod Welding Disesuaikan E6013 Penjualan Panas Éléktroda Karbon Baja Welding Rod. Welding Rod ...
  • 300-450mm length electrode welding rod

    300-450mm panjangna rod éléktroda

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE005 Sértipikasi: Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Kelas Otomatis Disesuaikan: Struktur anu sanés: Métode Transmisi sanésna: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan : Baja Karbon Inpormasi Émbaran Tambahan: Carton Productivity: 1000 / Ton Brand: YY Transport: Ocean, Land, Air Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: Tianjin, Shanghai, Qingdao Pedaran Produk Rod Welding E6013 ...
  • Electrode Carbon Steel Welding Rods

    Rod éléktron Karbon Baja

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE Sértipikasi: Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Kelas Otomatis Disesuaikan: Struktur sanésna: Métode Transmisi sanés: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan : Baja Karbon Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: TIANJIN, QINGDAO, SHANGHAI Deskripsi Produk Éléktron Karbon Steel Weldin ...
  • Mild steel electrodes welding rod aws e6013

    Éléktroda baja las rod aws e6013

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE006 Sértipikasi: ISO, SGS, Kondisi CE: Anyar Disesuaikan: Disesuaikan Kelas Otomatis: Struktur anu sanés: Métode Transmisi sanésna: Ukuran Listrik: E6013, Diameter E7018: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan: Baja Karbon Émbaran Tambahan Bungkusan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Bumi Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: Tianjin , SHANGHAI, Qingdao Pedaran Produk Las ...