Panyimpenan Beam Roll Ngabentuk Mesin

  • Supermarket gudang deui panel roll ngabentuk mesin

    Supermarket gudang deui panel roll ngabentuk mesin

    Katerangan
    Mesin ieu kanggo ngadamel panel tukang gudang supermarket.
    Decoiler → Ngalempengkeun → servo dahar → punching → ngabentuk → motong → rengse
  • Panyimpenan rak mesin beam

    Panyimpenan rak mesin beam

    Jenis Inpormasi Dasar: Rangka Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: GI, PPGI, Aluminium Doils Speed: 25-30m / mnt (kaasup Punching Sareng Motong) Sistem Kontrol: Cara PLC Didorong: Transmisi Ranté Motong Mode: Bahan Hidrolik Sabeulah motong: Cr12 Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun Cert. ..
  • speed tinggi galvanized Panyimpenan beam roll ngabentuk mesin

    speed tinggi galvanized Panyimpenan beam roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–SBM—001 Tipe: Rangka Baja & Mesin Purlin Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: GI, PPGI, Aluminium Doils Speed: 25-30m / mnt (kaasup Punching Jeung Motong Time) Control Sistem: PLC Cara Didorong: Modeu Pamotongan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Sabeulah Pemotongan: Cr12 Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei ...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami