Panyimpenan Balok Roll Ngabentuk Mesin

  • Storage rack beam machine

    Mesin balok rak panyimpenan

    Tipe Info Dasar: Bingkai Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: GI, PPGI, Kacepetan Doil Aluminium: 25-30m / mnt (henteu kapasang Punching Sareng Waktu motong) Sistem Kontrol: Cara PLC Didorong: Transmisi Ranté Motong Mode: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Saatos Jasa: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Émbaran Tambahan: Bungkus Produktipitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Past. ..
  • High speed galvanized Storage beam roll forming machine

    Kecepatan tinggi galvanis Panyimpenan balok gulung ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–SBM—001 Jenis: Garansi Baja & Garansi Mesin Purlin: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Bahan: GI, PPGI, Kacepetan Doil Aluminium: 25-30m / mnt (teu kaasup Punching Sareng Waktu motong) Kontrol Sistem: PLC Cara Disurungkeun: Modeu Ngeunaan Transmisi Ranté: Bahan Hidrolik Of Cutting Blade: Cr12 Saatos Pelayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Di Luar Negeri Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Tempat Tempat Asalna: Hebei ...