Rod Las

  • Hot Sale Electrode Carbon Steel Welding Rods

    Panas Dijual éléktroda Karbon Steel Welding Rods

    Sértipikasi Inpormasi Dasar: Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Disaluyukeun Kelas Otomatis: Struktur sanésna: Métode Transmisi sanés: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan: Karbon Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Rod Welding Disesuaikan E6013 Penjualan Panas Éléktroda Karbon Baja Welding Rod. Welding Rod ...
  • 300-450mm length electrode welding rod

    300-450mm panjangna rod éléktroda

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE005 Sértipikasi: Kaayaan ISO: Anyar Disaluyukeun: Kelas Otomatis Disesuaikan: Struktur anu sanés: Métode Transmisi sanésna: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan : Baja Karbon Inpormasi Émbaran Tambahan: Carton Productivity: 1000 / Ton Brand: YY Transport: Ocean, Land, Air Place of Origin: Hebei Supply Kamampuhan: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: Tianjin, Shanghai, Qingdao Pedaran Produk Rod Welding E6013 ...
  • Welding Rods E7018 2.5mm 3.2mm 4.0mm 5.0mm

    Rod Las E7018 2.5mm 3.2mm 4.0mm 5.0mm

    Standar Info Dasar: Anu sanés, DIN, ASTM, GOST, GB, JIS, ANSI, BS Téknik: Fitur Anu sanés: Anu sanés, Daur Ulang, Bahan Pakai: Anu sanés, Diaméter Hidrogen Rendah: 2.5mm, 3.2mm, 4.0mm Sértipikat: BV, GL , SONCAP, BV Jumlah Modél: E7018 Panjang: 300mm, 350mm, 400mm Inpormasi Tambahan Pakét: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Bumi Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: Tianjin, Shanghai, Qingdao Produk Pedaran ...
  • Electrode Carbon Steel Welding Rods

    Rod éléktron Karbon Baja

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE Sértipikasi: Kaayaan ISO: Anyar Disesuaikan: Kelas Otomatis Disesuaikan: Struktur sanésna: Métode Transmisi sanés: Ukuran Listrik: E6013, E7018 Diaméter: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan : Baja Karbon Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: TIANJIN, QINGDAO, SHANGHAI Deskripsi Produk Éléktron Karbon Steel Weldin ...
  • Mild steel electrodes welding rod aws e6013

    Éléktroda baja las rod aws e6013

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE006 Sértipikasi: ISO, SGS, Kondisi CE: Anyar Disesuaikan: Disesuaikan Kelas Otomatis: Struktur anu sanés: Métode Transmisi sanésna: Ukuran Listrik: E6013, Diameter E7018: 2.0mm, 2.5mm, 3.2mm, 4mm Panjang: 300-500mm Bahan: Baja Karbon Émbaran Tambahan Bungkusan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudra, Bumi, Tempat Bumi Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 83119000 Port: Tianjin , SHANGHAI, Qingdao Pedaran Produk Las ...
  • AWS E7018 electrode carbon steel welding rod

    AWS E7018 éléktroda rod las waja

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE Standar: Anu sanés, DIN, ASTM, GOST, GB, JIS, ANSI, BS Technics: Fitur sanés: Anu sanés, Recycle, Degradable, Bahan Pakai: Anu sanés, Diaméter Hidrogen Rendah: 2.5mm, 3.2mm, 4.0mm Sértipikat: BV, GL, SONCAP, BV Jumlah Modél: E7018 Panjang: 300mm, 350mm, 400mm Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas Karton: 1000 / Ton Merk: YY Transportasi: Samudera, Lahan, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 1000 / Ton Sértipikat: CE / ISO9001 Kodeu HS: 83119000 Pelabuhan: Tianjin, Qingdao, Shanghai ...
  • Automatic steel wire mesh welding machine

    Mesin las kawat baja otomatis

    Modél Info Dasar No.: Mesin las kawat baja otomatis Kaayaan: Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Berat (kg): 4500 Tipe Mesin: Kawat Las Bolong Mesin Kawat Diaméter (mm): 8-12mm Aplikasi: Konstruksi Tambahan Inpormasi Pakét: Produktipitas anu nudiged: 100 sét Brand: YY Transport: Samudera, Tempat Bumi Asalna: Hebei China Suplai Kamampuhan: 200 set / taun Sertipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Product Deskripsi Téknis .. .
  • Mesh wire welding machine | Chicken Cage welding wire mesh panel netting machine

    Mesin las kawat bolong | Kandang Hayam las kawat bolong mesin netting

    Modél Info Dasar No.: mesin las kaayaan Kaayaan: Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Berat (kg): 4500 Tipe Mesin: Kawat Mesh Mesin Las Diaméter Kawat (mm): 8-12mm Aplikasi: Pangwangunan Info Tambahan Konstruksi: Produktivitas anu buligir: 100 sét Brand: YY Transportasi: Samudra, Tempat Bumi Asalna: Hebei Cina Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Product Deskripsi Téknis Spesifikasi Item Téknis ...
  • Automatic Reinforce Steel Rebar Weld Fence Panel Wire Mesh Make Machine

    Otomatis Nguatkeun Steel Rebar Las Pagar Panel Kawat Jala Mesin

    Modél Info Dasar No.:Netting Wire Mesh Make Kaayaan Mesin: Kapasitas Produksi Anyar: 20-25 Baris / mnt Berat (kg): 4500 Tipe Mesin: Wire Mesh Welding Machine Wire Diameter (mm): 8-12mm Aplikasi: Konstruksi Info Tambahan Pakét: Produktipitas anu nuduh: 100 sét Brand: YY Transport: Samudera, Tempat Bumi Asalna: Hebei China Suplai Kamampuhan: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingang, Xiamen Product Deskripsi Téknis Spesifikasi .. .