Nangtung kelim Roll Ngabentuk Mesin

  • Tiis Nangtung Seam Nyieun Mesin

    Tiis Nangtung Seam Nyieun Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Kode HS: 84552210 Port: Tianjin Xingang ...
  • Metal nangtung Seam tilepan Mesin

    Metal nangtung Seam tilepan Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Ngadeg Logam ...
  • Metal nangtung kelim roll ngabentuk mesin

    Metal nangtung kelim roll ngabentuk mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Ngadeg Logam ...
  • Nangtung kelim Metal Roll Ngabentuk Mesin

    Nangtung kelim Metal Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Standing Seam ...
  • Bisa Nangtung Mesin Nyieun Jahitan

    Bisa Nangtung Mesin Nyieun Jahitan

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Bisa Ngadeg...
  • Nangtung kelim hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Nangtung kelim hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk nangtung jahitan ...
  • Nangtung Seam Nyieun Mesin

    Nangtung Seam Nyieun Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Standing Seam ...
  • Nangtung kelim Roll Ngabentuk Mesin

    Nangtung kelim Roll Ngabentuk Mesin

    Info Dasar Modél No.: yingyee008 System Control: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Ngagunakeun: hateup Tipe: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Mode motong: Bahan Hidrolik: Warna Steel, Galvanized Steel, Aluminium Steel Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra, Darat, Udara Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Suplai: 200 sét / taun Sertipikat: CE / Kode HS ISO9001:...
  • Galvanized nangtung kelim roll ngabentuk mesin

    Galvanized nangtung kelim roll ngabentuk mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Galvanized sta ...
  • Galvanized nangtung mesin panel hateup kelim

    Galvanized nangtung mesin panel hateup kelim

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Katerangan Produk Jahitan nangtung ...
  • Hateup Lambaran Nangtung Kelim Nyieun Mesin

    Hateup Lambaran Nangtung Kelim Nyieun Mesin

    Sistem Kontrol Inpormasi Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Bahan Sabeulah Potong: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Modeu Motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Kacepetan Ngabentuk Baja Aluminium: 15- 20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Pasokan: 200 sét / taun Sertipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Roof Sheet Sta ...
  • Hot Sale nangtung Mesin kelim

    Hot Sale nangtung Mesin kelim

    Info Dasar Modél No.: YY-STS–001 System Control: PLC Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Bahan Sabeulah motong: Cr12 Ngagunakeun: hateup Tipe: hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin Mode motong: Bahan Hidrolik: Warna Steel, Galvanized Baja, Aluminium Steel Ngabentuk Speed: 15-20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan urang Info Tambahan Bungkusan: buligir Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Hebei Kamampuhan Supply: 200 sét / taun bijil: CE / Produk ISO 9001...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami