Ngadeg Seam Roll Ngabentuk Mesin

  • Metal Standing Seam Folding Machine

    Mesin Tilepan Seam Logam Ngadeg

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Metal Standing ...
  • Metal standing seam roll forming machine

    Logam nangtung seam roll ngabentuk mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Metal Standing ...
  • Standing Seam Metal Roll Forming Machine

    Ngadeg Seam Metal Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Nangtung Se ...
  • Could Standing Seam Making Machine

    Bisa Ngadamel Mesin Pembuat Seam

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Tiasa Nangtung ...
  • Standing Seam Roof Sheet Roll Forming Machine

    Ngadeg Seam Roof Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk nangtung seam ...
  • Standing Seam Making Machine

    Mesin Nyusun Seam nangtung

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Ngadeg S ...
  • Standing Seam Roll Forming Machine

    Ngadeg Seam Roll Ngabentuk Mesin

    Modél Info Dasar No.:yingyee008 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin motong: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Kacepetan Wangun: 15-20m / mnt Tegangan: Atas Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudera, Bumi, Tempat Air Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat taun: CE / ISO9001 HS Cod ...
  • Galvanized standing seam roll forming machine

    Galvanized nangtung seam seam ngabentuk mesin

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Speed: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Hebei Suplai Kamampuhan: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Galvanis ...
  • Galvanized standing seam roof panel machine

    Mesin panel hateup hateup nangtung galvanis

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Suplai Hebei: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Deskripsi Produk Ngadeg se ...
  • Roof Sheet Standing Seam Making Machine

    Hateup Lambaran Nangtoskeun Mesin Pembuat Jahitan

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- Tegangan 20m / mnt: Dina Paménta Pamundut Émbaran Tambahan Palanggan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / taun Sértipikat: CE / ISO9001 Pedaran Produk Lambaran Atap Sta ...
  • Hot Sale Standing Seam Machine

    Panas Dijual Mesin Seam nangtung

    Modél Info Dasar No.:YY-STS–001 Sistem Kontrol: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngagunting Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Tipe Atap: Gulungan Lembar Atap Ngabentuk Mesin Téma Mesin: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Galvanis Baja, Baja Aluminium Kacepetan Ngabentuk: 15-20m / mnt Tegangan: Dina Paménta Palanggan Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / Sértipikat sataun: CE / ISO9001 Produc ...
  • Cold Standing Seam Making Machine

    Mesin Ngadamel Seam Ngadeg Tiis

    Sistem Kontrol Info Dasar: Waktos Pangiriman PLC: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Bahan Ngukur Sabeulah: Cr12 Ngagunakeun: Jinis Hateup: Gulungan Lambaran Atap Ngabentuk Mesin Mesin Ngabobol: Bahan Hidrolik: Baja Berwarna, Baja Galvanis, Baja Aluminium Ngawangun Kacepetan: 15- 20m / mnt Tegangan: Atas Paménta Pamundut Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudera Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Supply: 200 set / taun Sértipikat: CE / ISO9001 HS Code: 84552210 Port: Tianjin Xingan ...