Roll Downpipe Roll Ngabentuk Mesin

  • Color Steel Rain Pipe Roll Forming Machine

    Warna Steel Rain Pipe Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / ...
  • Mould cutting downpipe roll forming machine

    Kapang motong downpipe roll ngabentuk mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / ...
  • Steel downpipe roll former making machine

    Gulungan downpipe baja mesin pembuatan baheula

    Modél Info Dasar No.:YY–DPM—001 Waktos Pangiriman: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Servis: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Potong Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Saw Atawa Bahan motong Cetakan: GI, PPGI, Aluminium Bahan Coil Of Cutting Blade: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Cara Paménta Anjeun Didorong: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Sagara Atanapi ...
  • automatic round downspout roll forming machine

    otomatis muter downspout roll ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YY–DSP—001 Waktos Pangiriman: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Nagari: Modeu Pemotongan Jalur Produksi Pipa: Motong Saw Saw Atawa Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Aluminium Bahan Coil Of Cutting Blade: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Cara Paménta Anjeun Didorong: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Sagara Atanapi ...
  • automatic downspout steel square round pipe machine

    mesin pipa buleud kuadrat buleud otomatis

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 sét / ...
  • galvanized steel round downpipe / downspouts machine

    mesin galvanis buleud downpipe / mesin downspouts

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set ...
  • flying saw round downspout roll formng machine

    ngalayang nempo buleud downspout mesin roll formng

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set ...
  • Highly polished downpipe roll forming machine

    Kacida digosok mesin downpipe roll ngabentuk

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set ...
  • Aluminum downpipe gutter roll forming machine

    Aluminium downpipe talang roll ngabentuk mesin

    Inpormasi Pangiriman Waktos Dasar: Garansi 30 Poé: 12 Bulan Saatos Palayanan: Insinyur Sadayana Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Modeu Pipa Jalur Produksi Pipa: Ngalayang Saw Sawing Atanapi Bahan Pamotongan Cetakan: GI, PPGI, Bahan Coil Aluminium Of Cutting Blade: Cr12 Forming Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Samudra Tempat Asalna: Kamampuhan Hebei Suplai: 200 set ...