Babak Downpipe Roll Ngabentuk Mesin

  • Warna Steel Hujan pipe Roll Ngabentuk Mesin

    Warna Steel Hujan pipe Roll Ngabentuk Mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 sét/...
  • Kapang motong downpipe roll ngabentuk mesin

    Kapang motong downpipe roll ngabentuk mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 sét/...
  • Steel downpipe roll urut mesin nyieun

    Steel downpipe roll urut mesin nyieun

    Info Dasar Modél No.: YY–DPM—001 Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode Motong: Flying Saw Cutting Atawa Mould Cutting Bahan: GI, PPGI, Aluminium Bahan Coils Of Cutting Blade: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Or...
  • otomatis buleud downspout roll ngabentuk mesin

    otomatis buleud downspout roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YY–DSP—001 Waktos Pangiriman: 30 Days Garansi: 12 Bulan Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Service Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Mode Motong: Flying Saw Cutting Atawa Mold Cutting Bahan: GI, PPGI, Aluminium Bahan Coils Of Cutting Blade: Cr12 Kacepetan Ngabentuk: 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Tempat Samudra Or...
  • otomatis downspout steel pasagi mesin pipe buleud

    otomatis downspout steel pasagi mesin pipe buleud

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 sét/...
  • galvanized baja buleud downpipe / downspouts mesin

    galvanized baja buleud downpipe / downspouts mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 pasang...
  • ngalayang ragaji buleud downspout roll mesin formng

    ngalayang ragaji buleud downspout roll mesin formng

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 pasang...
  • Kacida digosok downpipe roll ngabentuk mesin

    Kacida digosok downpipe roll ngabentuk mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 pasang...
  • Aluminium downpipe talang roll ngabentuk mesin

    Aluminium downpipe talang roll ngabentuk mesin

    Waktos Pangiriman Inpormasi Dasar: Garansi 30 Dinten: 12 Bulan Saatos Dilayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Jalur Produksi Pipa Modeu Motong: Ngalayang Saw Cutting atanapi Mold Cutting Material: GI, PPGI, Aluminium Coils Bahan Sabeulah Cutting: Cr12 Ngabentuk Speed : 25-30m / mnt Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuh Pasokan Hebei: 200 pasang...

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami