Tentang Kami

company (1)

Profil Perusahaan

YingYee Mesin sareng Téhnologi Service Co., Ltd. khusus kana peralatan prosés logam. Kami fokus kana pasar internasional sareng patuh kana aturan bisnis internasional sareng peraturan anu ketat. Tim kami kuat dina desain, panilitian, penjualan sareng jasa dina alat prosés logam. Réputasi sareng réliabilitas kami padet, hatur nuhun kana tanggepan palanggan sareng balikna pikeun langkung seueur bisnis.

Perusahaan:
Pangalaman:
Garansi:
Perusahaan:

Éta tanggung jawab urang pikeun ngalayanan konsumén urang ogé sareng ngaamankeun kabutuhan bisnisna. Kami tujuan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win pikeun sadaya palanggan sareng nyobian anu pangsaéna pikeun nyingkahan sareng ngaleungitkeun masalah poténsial. Input ti palanggan kami bakal diubaran tepat waktos pikeun nyugemakeunana. Réputasi solid sareng palanggan anu wareg mangrupikeun demonstrasi jasa anu hadé. Anjeun tiasa ngetang jasa kami anu hadé sareng pangrojong.

Pangalaman:

YingYee parantos nyayogikeun mesin prosés logam ka langkung ti 30 nagara, utamina di Amérika Serikat sareng Amérika Kidul. Mesin sareng jasa kami ngaraosan tanggapan anu saé tina konsumén anu wareg anu sumping deui ka kami pikeun kolaborasi jangka panjang. Nyatana, tingkat pameseran langkung ti 80%.

Garansi:

Sadaya mesin ti YingYee ditutupan ku garansi sataun ti saprak dikirim, ogé tahan bantosan sareng dukungan perbaikan.

factory (1)

factory (2)

factory (1)

factory (3)

factory (2)

factory (4)