. Ngeunaan Kami |YingYee Mesin jeung Téhnologi Service Co., Ltd.

Tentang Kami

pausahaan (1)

Profil Perusahaan

YingYee Machinery and Technology Service Co., Ltd. khusus dina alat-alat prosés logam.Urang fokus kana pasar internasional tur abide ku aturan bisnis internasional jeung peraturan ketat.Tim kami kuat dina desain, panalungtikan, penjualan sareng jasa dina alat-alat prosés logam.Reputasi sareng reliabilitas kami padet, hatur nuhun kana tanggapan palanggan sareng uih deui pikeun usaha anu langkung seueur.

Perusahaan:
Pangalaman:
Garansi:
Perusahaan:

Tanggung jawab urang pikeun ngalayanan para nasabah kalayan saé sareng ngamankeun kabutuhan bisnisna.Kami tujuanana pikeun nyiptakeun kaayaan win-win pikeun sadaya palanggan kami sareng nyobian anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun sareng ngaleungitkeun masalah poténsial.Input ti para palanggan urang bakal diolah tepat waktu pikeun nyugemakeun.Reputations solid kami sarta konsumén wareg mangrupakeun demonstrasi jasa unggulan kami.Anjeun tiasa ngitung jasa sareng dukungan kami anu saé.

Pangalaman:

YingYee geus disadiakeun mesin prosés logam ka leuwih ti 30 nagara, utamana di AS jeung Amérika Kidul.Mesin sareng jasa kami nampi tanggapan anu saé ti para nasabah anu sugema anu uih deui ka kami pikeun kolaborasi jangka panjang.Kanyataanna, laju repurchase leuwih ti 80%.

Garansi:

Sadaya mesin ti YingYee katutupan ku garansi sataun ti saprak dikirim, ogé pangropéa anu tahan sareng dukungan perbaikan.

pabrik (1)

pabrik (2)

pabrik (1)

pabrik (3)

pabrik (2)

pabrik (4)


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami