Guardrail (Jalan Raya) Mesin Ngabentuk Roll

  • Road Barrier & Guardrail Making Machine

    Alangan Jalan & Mesin Pembuat Pagar Lindung

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : 200 ...
  • Metal highway guardrail roll forming machine

    Mesin pembentuk gulungan jalan raya logam

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : 200 ...
  • highway steel guardrail roll forming machine

    mesin pembentuk gulungan kawat baja jalan raya

    Info Modél Dasar No.:YINGYEE014 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Bahan Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél Ngagulung Coil Aluminium: Kecepatan Formulir Hidrolik: 8-10m / mnt (teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paméntana Anjeun Dijijikeun: Ranté Atan Gear Box Bahan Of Blade Blade: Cr12, DC15 Émbaran Émbaran Tambahan: NUDE, bisi kai, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transporta ...
  • steel crash barrier roll forming machine

    mesin pembentuk gulungan panghalang nabrak

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE013 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Bahan Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél Ngagulung Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 5-10m / mnt (teu kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Of Blade Blade: Cr12, DC53 Inpormasi Émbaran Tambahan: Produktivitas NUDE: 200 sét / taun Brand: YY Transportasi: Samudra , Bumi, Tempat Udara ...
  • W beam guardrail roll forming machine

    W balok gulungan penjaga gulungan ngabentuk mesin

    Modél Info Dasar No.:YINGYEE013 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Tegangan Hidrolik: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Bahan Paménta Anjeun Ngiringan Agul: Cr12 Ngabentuk Kacepetan: 5-10m / mnt (teu kaasup Punching) Cara Didorong: Gear Box Info Tambahan Bungkusan: NUDE, kasus kai, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi : Sagara ...
  • W Beam Guard Rails Making Machine

    W Beam Guard Rails Nyiptakeun Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
  • Aluminium Galvanized Highway Guard Roll Forming Machine

    Aluminium Galvanized Highway Guard Roll Ngabentuk Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
  • High productivity Guardrail Roll Forming Machine

    Produktivitas tinggi Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : 200 ...
  • Two Wave Highway Guardrail Forming Machine

    Dua Wave Highway Guardrail Forming Machine

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
  • Trinity Industries Guardrail Roll Forming Machine

    Mesin Trining Industries Guardrail Roll Ngabentuk

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
  • Highway Guardrail  Making Machine

    Mesin Pembuat Jalan Raya

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
  • Guardrail Steel Crash Barrier Forming Machine

    Guardrail Steel Crash Barrier Forming Machine

    Jaminan Inpormasi Dasar: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Palayanan: Insinyur Sadia Pikeun Ngadamel Mesin Tipe Luar Negeri: Baja Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modél motong Coil Aluminium: Kacepetan Bentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (henteu kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Jalan Paménta Anjeun Dipasang: Ranté Atan Gear Box Bahan Ngagunting Blade: Cr12 Inpormasi Émbaran Tambahan: NUDE Produktivitas: 200 sét / taun Merek: YY Transportasi: Tempat Tempat Asal: Kamampuhan Hebei Suplai : ...
12 Teras> >> Halaman 1/2