Guardrail (Jalan Raya) Roll Ngabentuk Mesin

  • Trinity Industries Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    Trinity Industries Guardrail Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • W Beam hansip rel Roll Ngabentuk Mesin

    W Beam hansip rel Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • Tilu Wave & Guardrail Nyieun Mesin

    Tilu Wave & Guardrail Nyieun Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • Samentara Guardrail Nyieun Mesin

    Samentara Guardrail Nyieun Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • W hansip Rail Roll Ngabentuk Mesin

    W hansip Rail Roll Ngabentuk Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • Jalan Raya Kasalametan Guardrail Mesin Jeung Rail

    Jalan Raya Kasalametan Guardrail Mesin Jeung Rail

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • Jalan panghalang & Guardrail Nyieun Mesin

    Jalan panghalang & Guardrail Nyieun Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • Metal jalan raya guardrail roll ngabentuk mesin

    Metal jalan raya guardrail roll ngabentuk mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
  • jalan raya baja guardrail roll ngabentuk mesin

    jalan raya baja guardrail roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YINGYEE014 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Overseas Tipe: Pigura Steel & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Aluminium Coils Motong Motong: Hidrolik Ngabentuk Speed: 8-10m / mnt (kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah Cutting: Cr12, DC15 Inpormasi Tambahan Bungkusan: buligir, kotak kayu, Produktivitas pilem plastik: 200 sét / taun Merk: YY Transporta...
  • baja kacilakaan panghalang roll ngabentuk mesin

    baja kacilakaan panghalang roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YINGYEE013 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 5-10m / mnt (kaasup Punching) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah Cutting: Cr12, DC53 Inpormasi Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra , Darat, Tempat Udara...
  • W beam guardrail roll ngabentuk mesin

    W beam guardrail roll ngabentuk mesin

    Info Dasar Modél No.: YINGYEE013 Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Service: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Overseas Tipe: Pigura Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Aluminium Coils Mode Motong: Hidrolik Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina pamundut anjeun bahan motong agul: Cr12 ngabentuk Speed: 5-10m / mnt (teu kaasup punching) Cara Didorong: Gear Box Info Tambahan Bungkusan: buligir, kasus kai, pilem plastik Produktivitas: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi : Samudra, La...
  • W Beam hansip rel Nyieun Mesin

    W Beam hansip rel Nyieun Mesin

    Inpormasi Dasar Garansi: 12 Bulan Waktos Pangiriman: 30 Dinten Saatos Jasa: Insinyur Sadia Pikeun Ngalayanan Mesin Luar Negeri Tipe: Rangka Baja & Bahan Mesin Purlin: GI, PPGI, Modeu Motong Aluminium Coils: Laju Ngabentuk Hidrolik: 25-30m / mnt (kaasup Punching ) Tegangan: 380V / 3Phase / 50Hz Atawa dina Pamundut Anjeun Cara Didorong: Ranté Atawa Gear Box Bahan Sabeulah motong: Cr12 Info Tambahan Bungkusan: Produktivitas buligir: 200 sét / taun Merk: YY Transportasi: Samudra Tempat Asal: Kamampuhan Pasokan Hebei :200...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami