CZU waja purlin pigura gulung ngabentuk mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Waktos pangiriman:30 Poé

Garansi:12 Bulan

Bahan motong agul:Cr12

Jenis:Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Modeu motong:Hidrolik

Voltaseu:Di Paménta Palanggan

Cara Disetir:Pangiriman Ranté

Bahan:Baja Coil, Galvanis, PPGI, Aluminium

Laju:6-8m / mnt (kalebet Punching Sareng waktos motong)

Sistem Kontrol:Panasonic / Mitsubishi PLC

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

C / Z /U Purlin Roll Ngabentuk Mesin

Hiji mesin tiasa ngahasilkeun C béda-béda C / Z Purlins ngalaksanakeun panyaluyuan stepless manual saderhana, nalika ngahasilkeun profil anu béda, henteu kedah ngarobih rol anu ngabentuk. Dina prosésna, mesin ngadopsi modél kontrol otomatik, éta tiasa otomatis nubles, motong, ngabentuk dumasar kana panjang inputting purlin, jarak liang potrét, kuantitas, jsb datas.

Aliran ngagawekeun: Decoiler - Pitunjuk Dahareun - Main Roll Forming Machine - PLC Contol System - Hydraulic Punching- Hydraulic Cutting - Output Table

Working process

Parameter téknis:

 

Bahan cocog Coil waja, Galvanis, PPGI, Aluminium
Kisaran kandel bahan Numutkeun gambar
Kakuatan motor utama 15KW
Laju ngabentuk 6-8m / mnt (kalebet nyebok sareng motong waktos)
Kakuatan hidrolik 5.5KW
Kuantitas gilinding Sakitar 18
Diaméter batang sareng bahan 70mm, matéri nyaéta 40Cr
Bahan tina gilinding 45 # waja kalayan chromed
Cara disetir pangiriman ranté
Sistem pangendali PLC
Voltaseu 380V / 30Pasa / 50Hz
Beurat total Sakitar 10 ton
Ukuran mesinna L * W * H 10m * 1.2m * 1.6m

Gambar mesin:

 

C/Z purlin roll forming machine C/Z purlin roll forming machine

C/Z purlin roll forming machine C/Z purlin roll forming machine

C/Z purlin roll forming machine C/Z purlin roll forming machine

purlin purlin

purlin purlin

C/Z purlin roll forming machine

C/Z purlin roll forming machine

 

 

Inpormasi perusahaan:

YINGYEE MESIN DAN JASA TEKNOLOGI JASA CO., LTD

YINGYEE mangrupikeun pabrik anu khusus dina sababaraha mesin anu ngabentuk tiis sareng jalur produksi otomatis. Kami gaduh tim anu saé kalayan téknologi tinggi sareng penjualan anu saé, anu nawiskeun produk propésional sareng jasa anu aya hubunganana. Kami merhatoskeun kuantitas sareng saatos jasa, ngagaduhan eupan balik anu hébat sareng ngahargaan formal para klien. Kami gaduh tim anu saé saatos jasa. Kami parantos ngirim sababaraha tambalan saatos tim jasa ka luar negeri pikeun ngarengsekeun pamasangan produk sareng panyesuaian.Produk kami dijual ka langkung ti 20 nagara. Ogé kalebet AS sareng Jérman. Produk utama:

  • Mesin ngabentuk gulungan hateup
  • Roller Shutter Door Roll Ngabentuk Mesin
  • C sareng Z purlin roll ngabentuk mesin
  • Downpipe Roll Ngabentuk Mesin
  • Lampu Keel Roll Ngabentuk Mesin
  • Mesin Nyukur
  • Decoiler hidrolik
  • Mesin bending
  • Mesin slitting

 

FAQ:

Latihan sareng Instalasi:
1. Kami nawiskeun jasa instalasi lokal dina mayar, muatan anu wajar.
2. tés QT wilujeng sumping sareng propésional.
3. pituduh manual sareng ngagunakeun nyaéta opsional upami henteu didatangan sareng teu dipasang.


Sertifikasi sareng saatos jasa:

1. Cocogkeun sareng standar téknologi, ngahasilkeun sertifikasi ISO
2. sertifikasi CE
3. 12 bulan garansi saprak pangiriman. Déwan.


Kauntungan urang:

1. Periode pangiriman pondok
2. Komunikasi anu épéktip
3. Interface ngarobih.

Milari C / Z Purlin Frame Roll Forming Machine Produsen & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. KabéhMesin Pembuat C / Z / U Purlindijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina C / Z Light Gauge Purlin Making Machine. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin C Formulir C / Z / U Purlin


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali