0,2-3 mm Gulungan Derek Galvanis Tiis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.YY – GIC – 004

Kandel:0,28 -4 Mm

Lebar:600-1250 Mm

Palapis Znic:40-275 G / ㎡

Standar:AISI, ASTM, BS, DIN, GB, JIS

Kelas:SGCC, CGCC, SGCD, SPCC, DX51D, DX52D, DX53D

Inpo tambahan

Bungkusan:Pakét Ékspor

Produktivitas:5000 Ton / BULAN

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Cina

Kamampuhan Suplai:5000 Ton / BULAN

Sertipikat:ISO9001

Palabuhan:TIANJIN PORT

Panjelasan Produk

Coil Baja Galvanis Digulung 0,2-3 mm kami (GI Gulung) mangrupikeun salah sahiji matéri anu kawéntar di bumi sareng luar negeri, sayogi dina sababaraha rupa spésifikasi.

Panas beuleum galvanis nyaéta prosés nerapkeun palapis seng kana strip baja digulung Tiis ku neuleumkeun bahan dina bak anu diwangun utamina tina séng cair. Kesederhanaan prosés galvanis mangrupikeun kaunggulan anu béda dibandingkeun metode sanés pikeun nyayogikeun korosi.

Galvanisasi ngawangun beungkeut logam antara seng sareng baja anu janten dasarna, nyiptakeun halangan anu mangrupikeun bagian tina logam éta sorangan. 0,2-3 mm Gulungan Derek Galvanis Tiis (GI Gulung) umumna dianggo dina Roofing, Kulkas panto & panangan awak sareng pabrik sababaraha rupi peralatan Bumi.

Urang tiasa nyayogikeun ukuran sareng ketebalan anu béda tina 0,2-3 mm Gulungan Derek Galvanis Tiis (GI Gulung) salaku sarat anjeun.

Prosés Produksi

SGCC gulungan baja galvanis (GI Gulung) sareng celah celah ogé ditawarkeun salaku sarat konsumén Kelas AGIS biasana nyayogikeunna ASTM A 653 dina kualitas ngabentuk konci, JIS G3302 SGCC, Struktural Kelas 50 dina séndok biasa, di-cromated, henteu dipotong kulit, teu dibungkus / garing Ukuran:kandelna ti 0,28 mm dugi ka 2,50 mm, lébarna 1000/1219 atanapi 1250 sareng coil celah Lapisan Séng: Z40 dugi ka Z275 gm / m2 Kami nyayogikeun Lembar GI dina lébar 1000/1219 sareng 1250 sareng panjang maksimum 6000 mm dibarengan motong dugi ka panjangna. Kami nyayogikeun coil spangle minimum / biasa tina pabrik luar negeri urang sareng coil spangle biasa ketebalan 0,28 mm sareng dugi ka 4,0 mm.

Gambar Produksi

Gi Coils Yingyee 007Gi Coils Yingyee 010Gi Coils Yingyee 004Gi Coils Yingyee 003

Milarian Produsén & Galvanis Coil Harga Murah Langkung murah? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sagala GI Gulung Tiis Digulung dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik 0,2-3 Mm Thicknsss GI Coils. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Galvanis Baja Gulungan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali