Pinuh otomatis CZU purlin roll ngabentuk mesin

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Gambar jeung Ukuran

C Purlin mesin:

a: 80-300mmb: 35-80mm c: 10-25mm T: 1.5-3mm

Mesin Z Purlin:

a: 120-300mm b: 35-80mm c: 10-25mm T: 1.5-3mm

Prosés Gawé:

  1. 5 ton decoiler manual
  2. Ngalempengkeun alat
  3. alat Liang hidrolik
  4. Alat Pre-cut hidrolik
  5. Sistim ngabentuk utama
  6. Sadaya-ukuran-dina-hiji sistem motong
  7. méja ngumpulkeun
  8. Sistim kontrol PLC

NGARAN

PEDARAN

5 ton manual de-coiler

Diaméter jero: Ø440mm– Ø560mmMax asupan tuang: 600mm

Kapasitas: 5 Ton

coil diaméterna luar max 1500 mm

Ngalempengkeun alat

11 gilinding pikeun ngalempengkeun 5 luhur jeung 6 handap.

alat Liang hidrolik

Liang standar: 2 liang ganda sareng 1 liang tunggal Unggal silinder punching ngadalikeun unggal 2 liang pikeun sisi atanapi liang tunggal di tengah.

Jarak fléksibel: saluran pikeun liang, jarakna tiasa beroperasi sacara manual

Ukuran liang fléksibel: pikeun ngarobah punching maot pikeun ngarobah ukuranana.

Jarak lebar antara liang manual adjustable .eta teu bisa ngadalikeun ku PLC.

Jarak panjang antara liang, éta tiasa disaluyukeun ku PLC.

Alat Pre-cut hidrolik Daya hidrolik, disetir ku gear

Sistim ngabentuk utama

Daya utama: 22kw6 motor éléktronik otomatis nyaluyukeun ukuran.

Pigura: 500mm H pigura baja

Laju ngabentuk: 18-20m / mnt

Bahan aci jeung diaméterna: # 45 baja jeung pas samping 65mm.sisi fléksibel: 85mm

Bahan roller: Gcr15.karasa nyaeta HRC 52-55

Léngkah: 15-18 léngkah pikeun ngabentuk

Sadaya ukuran robah ku PLC.Sadaya parameter diatur tina sistem kontrol PLC

C / Z robah, ku manual robah kawijaksanaan rollers

Ukuran mesin: L * W * H 11.5m * 1.6m * 1.4m (approx ukuran. ukuran bener bakal dipikawanoh lamun mesin siap)

beurat mesin ngeunaan 12Ton

Tegangan: 380V / 3phase / 50Hz (sakumaha kabutuhan customer)

Jalan didorong: Ranté

Sadaya-ukuran-dina-hiji sistem motong

Sistim motong hidrolikBahan: Gcr12mov.

Sadaya ukuran dina hiji sabeulah

Sistim kontrol PLC

Kontrol kualitas sareng panjang punching sareng panjang motong sacara otomatisDina basa Inggris

mesin bakal dieureunkeun bari keur punching sarta motong

PLC kedah tiasa nyimpen dina mémori anu propil aya di jero mesin sanajan mesinna dieureunkeun

Ukuran panjang otomatis sareng cacah kuantitas.

Program bets kalayan panjang profil béda jeung euweuh runtah

Ukuran PLC ngeunaan 700 (L) * 1000 (H) * 300 (W)

Encode: OMRON

PLC: KAUTO (ayeuna otomatis ngaluyukeun ukuran ukur merek ieu) Solenoid valve: YUKEN (TAIWAN)

Frékuénsi converter: DELTA

Layar rampa: WEINVIEW (TAIWAN)

Sadaya sambungan kana mesin sareng ka Papan kontrol PLC kuat

CZ成型机细节(PLC)CZ成型机细节(电机)1

CZ成型机细节(进料部分)CZ成型机细节(切刀)1

CZ成型机细节(折立边辊轴部分)CZ成型机整机(右后面)斜上


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami