Mesin ngabentuk gulung purlin otomatis CZU otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Gambar sareng Ukuran

Mesin C Purlin:

a: 80-300mmb: 35-80mm c: 10-25mm T: 1.5-3mm

Mesin Z Purlin:

a: 120-300mm b: 35-80mm c: 10-25mm T: 1.5-3mm

Prosés Gawé:

  1. 5 ton decoiler manual
  2. Lempeng paranti
  3. Alat liang hidrolik
  4. Alat Pra-motong hidrolik
  5. Sistem ngabentuk utami
  6. Sadaya-ukuran-dina-hiji sistem cut
  7. Méja ngumpulkeun
  8. Sistem kontrol PLC

NGARAN

URAIAN

5 ton manual de-coiler

Batin dia: Ø440mm– Ø560mmMaksimum tuangeun input: 600mm

Kapasitas: 5 Ton

coil diaméterna luar max 1500 mm

Lempeng paranti

11 gilinding pikeun lempeng 5 ka luhur sareng 6 ka handap.

Alat liang hidrolik

Lubang standar: 2 liang ganda sareng 1 liang tunggal Unggal silinder peninju ngadalikeun unggal 2 liang pikeun sisi atanapi liang tunggal di tengahna

Jarak fléksibel: saluran pikeun liang, jarakna tiasa dijalankeun sacara manual

Ukuran liang fléksibel: ngarobih punching mati kanggo ngarobih ukuranana.

Jarak lega antara liang anu tiasa diatur ku manual .teu tiasa dikontrol ku PLC.

Jarak panjang antara liang, éta tiasa diluyukeun ku PLC.

Alat Pra-motong hidrolik Daya Hidrolik, disetir ku gir

Sistem ngabentuk utami

Kakuatan utama: 22kw6 motor éléktronik otomatis ngaluyukeun ukuran.

Pigura : 500mm H pigura baja

Laju ngabentuk: 18-20m / mnt

Bahan aci sareng diaméterna: # 45 waja sareng sisi pas 65mm. Sisi fléksibel: 85mm

Bahan roller: Gcr15. karasa nyaéta HRC 52-55

Léngkahna: 15-18 léngkah pikeun ngabentuk

Sadaya ukuranana dirobih ku PLC. Sadaya parameter diatur tina sistem kontrol PLC

Parobihan C / Z, ku cara manual ngarobah diskriminasi roller

Ukuran mesin: L * W * H 11.5m * 1.6m * 1.4m (ukuran sakitar. Ukuran anu leres bakal dipikaterang nalika mesin siap)

Beurat mesin ngeunaan 12Tons

Tegangan: 380V / 3phase / 50 Hz (sakumaha peryogi pelanggan)

Jalan disetir: Ranté

Sadaya-ukuran-dina-hiji sistem cut

Sistem motong hidrolik Bahan: Gcr12mov.

Sadaya ukuran dina hiji sabeulah

Sistem kontrol PLC

Kontrol kualitas & panjang punch & panjang motong sacara otomatis Dina basa Inggris

Mesinna bakal dieureunkeun nalika ditinju sareng motong

PLC kedah tiasa nyimpen mémori mana propil anu aya di jero mesin bahkan saatos mesin dieureunkeun

Ukuran panjang otomatis sareng ngetang jumlah.

Kumpulan program kalayan panjang profil anu béda kalayan henteu runtah

Ukuran PLC sakitar 700 (L) * 1000 (H) * 300 (W)

Encode: OMRON

PLC: KAUTO (ayeuna ngan ukur ngepaskeun ukuran ukur mérek ieu) Solenoid valve: YUKEN (TAIWAN)

Konverter frékuénsi: DELTA

Layar rampa: WEINVIEW (TAIWAN)

Sadaya konéksi kana mesin sareng ka PLC control Board kuat

CZ成型机细节(PLC)CZ成型机细节(电机)1

CZ成型机细节(进料部分)CZ成型机细节(切刀)1

CZ成型机细节(折立边辊轴部分)CZ成型机整机(右后面)斜上


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali