Mesin Panel Genténg Genténg kalayan kotak gir

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Jenis:Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Ngagunakeun:Hateup

Bahan:PPGI, GI, Gulungan Aluminium

Modeu motong:Hidrolik

Jalan disetir: Ku Gear Box

Bahan motong agul:Cr12 kapang Steel Ku Perawatan Quenched

Sistem Kontrol:PLC

Voltaseu:380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta Palanggan

Garansi:12 Bulan

Waktos pangiriman:30 Poé

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Mesin Panel Genténg Gelas

Mesin hateup waja genténg tiasa ngahasilkeun bénten-bénten hateup waja ku dmesin panel hateup ifferent, lambaran témbok numutkeun gambar profil sareng kabutuhan para klien. Mesin Kotak Glazed Logam nyaéta bahan wangunan énggal kalayan rupa-rupa kandel sareng warna. Mesin hateup waja genténg ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos biaya murah, gampang dipasang, periode ngawangun pondok, panggunaan siklus ulang, penampilan anu saé, sareng beurat enteng tapi kakuatan tinggi.

 

Aliran ngagawekeun: Decoiler - Pitunjuk Dahar - Ngalempengkeun - Main Roll Forming Machine - PLC Contol System - Pencét - Hydraulik Cutting - Output Table

Glazed tile roof sheet roll forming machine

Parameter téknis:

 

Bahan atah Baja warna, Baja galvanis, Baja aluminium
Kisaran kandel bahan 0.2-0.8mm
Rollers 13 jajar (numutkeun gambar)
Bahan tina roller 45 # waja kalayan chromed
Laju ngabentuk 15-20m / mnt (teu pencét)
Bahan aci sareng diaméterna 75mm, matéri nyaéta 40Cr
Jinis mesin ngabentuk stasiun tunggal kalayan transmisi ranté
Sistem pangendali PLC & Transduser (Mitsubishi)
Jenis cutitng Motong hidrolik
Bahan tina agul motong Cr12Mov kalayan quench HRC58-62 °
Voltaseu 415V / 3Phase / 50Hz (atanapi sesuai syarat mésér)
Kakuatan motor utama 7,5KW
Kakuatan stasiun hidrolik 3KW

 

Gambar:

微信图片_20200316082946 微信图片_20200316082947 微信图片_202003160829465 微信图片_202003160829468 微信图片_202003160829471 微信图片_202003160829475 微信图片_2020031608294614

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali