PPGI Glazed Genténg Genténg Nyiptakeun Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Jenis:Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Ngagunakeun:Hateup

Bahan:PPGI, GI, Gulungan Aluminium

Ngabentuk Kacepetan:15-20m / mnt (teu kaasup Pencét)

Modeu motong:Hidrolik

Bahan motong agul:Cr12 kapang Steel Ku Perawatan Quenched

Sistem Kontrol:PLC

Voltaseu:380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta Palanggan

Garansi:12 Bulan

Waktos pangiriman:30 Poé

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:200 sét / taun

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

Penampilan elegan Kotak herang Hemparan Lambaran Roll Ngabentuk Mesin kalayan presisi tinggi

 

Genténg Glazed digunakeun sacara umum dina ngawangun: gudang skala badag tina struktur baja, pepelakan, supermarket, mal balanja, pasar dagang, stadion, kampung liburan, sanatoriums, hotél, villa, padumukan, jeung béda jinis imah kaca. Naon deui, alat-alat tiasa didesain sareng didamel salaku konsumén 'pamundut.

Aliran ngagawekeun: Decoiler - Pitunjuk Dahar - Ngalempengkeun - Main Roll Forming Machine - PLC Contol System - Pencét - Hydraulik Cutting - Output Table

Glazed tile roof sheet roll forming machine

Parameter téknis:

 

Bahan atah Baja warna, Baja galvanis, Baja aluminium
Kisaran kandel bahan 0.2-0.8mm
Rollers 13 jajar (numutkeun gambar)
Bahan tina roller 45 # waja kalayan chromed
Laju ngabentuk 15-20m / mnt (teu pencét)
Bahan aci sareng diaméterna 75mm, matéri nyaéta 40Cr
Jinis mesin ngabentuk stasiun tunggal kalayan transmisi ranté
Sistem pangendali PLC & Transduser (Mitsubishi)
Jenis cutitng Motong hidrolik
Bahan tina agul motong Cr12Mov kalayan quench HRC58-62 °
Voltaseu 415V / 3Phase / 50Hz (atanapi sesuai syarat mésér)
Kakuatan motor utama 7,5KW
Kakuatan stasiun hidrolik 3KW

 

Gambar:

Glazed tile roof sheet roll forming machine

glazed tile roof sheet roll forming machine

Glazed tile roof sheet roll forming machine

glazed tile roof sheet roll forming machine

glazed roll forming machine

Glazed tile roof sheet roll forming machine

Glazed tile roof sheet roll forming machine

 

 

 

Sertifikasi sareng saatos jasa:
1. Cocogkeun sareng standar téknologi, ngahasilkeun sertifikasi ISO

2. sertifikasi CE

3. 12 bulan garansi saprak pangiriman. Déwan.


Kauntungan urang:

1. Periode pangiriman pondok

2. Komunikasi anu épéktip

3. Interface ngarobih.

 

Milari Produsén & Panyandian Genténg High Precision High Precision? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Mesin Pembuat Lembar Genténg Glazed Jaminan kualitas dijamin. Kami Cina Asal Pabrik Metal Roof Sheet Making Machine. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Mesin Ngadamel Lambaran Atap> Mesin Ngadamel Genténg Genténg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali