PPGI Glazed Genténg Roofing Mesin Nyieun

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpormasi Dasar

Tipe:Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin

Ngagunakeun:Hateup

Bahan:PPGI, GI, Aluminium Coils

Laju ngabentuk:15-20m / mnt (kaasup Pencét)

Modeu motong:Hidrolik

Bahan tina motong agul:Cr12 kapang Steel Jeung Quenched Treatment

Sistim kontrol:PLC

Voltaseu:380V / 3Phase / 50Hz Atanapi Paménta Pelanggan

Garansi:12 Bulan

Waktos pangiriman:30 poé

Inpo tambahan

bungkusan:buligir

Produktivitas:200 sét / taun

merek:YY

Angkutan:sagara

Tempat Asal:Hebei

Kamampuhan suplai:200 sét / taun

Sertipikat:CE / ISO9001

Panjelasan Produk

penampilan elegan ubin GlazedHateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesinkalawan precision tinggi

 

Genteng Glazed loba dipaké dina wangunan: gudang skala badag baja-terstruktur, tutuwuhan, supermarket,mall balanja, pasar dagang, stadion, desa liburan, sanatoriums, hotél, villas, residences, jeungrupa-rupa imah kaca.Naon deui, parabot bisa dirancang jeung dijieun salaku konsumén 'pamundut.

Aliran Gawé: Decoiler - Pituduh Dahar - Straightening - Mesin Roll Forming Utama - Sistem PLC Contol - Pencét - Motong Hidrolik - Méja Kaluaran

Glazed ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

Parameter teknis:

 

Bahan atah baja berwarna, baja Galvanized, baja Aluminium
rentang ketebalan bahan 0,2-0,8 mm
Rollers 13 baris (nurutkeun gambar)
Bahan tina roller 45 # baja kalawan chromed
Laju ngabentuk 15-20m / mnt (teu kalebet pencét)
Bahan aci sareng diaméterna 75mm, bahanna 40Cr
Jenis mesin ngabentuk stasiun tunggal kalawan transmisi ranté
Sistem kontrol PLC & Transduser (Mitsubishi)
Jenis motong motong hidrolik
Bahan sabeulah motong Cr12Mov kalawan quench HRC58-62 °
Voltaseu 415V / 3Phase / 50Hz (atanapi sarat anu mésér)
kakuatan motor utama 7,5KW
kakuatan stasiun hidrolik 3KW

 

Gambar:

Glazed ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

gilap ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

Glazed ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

gilap ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

mesin ngabentuk roll glazed

Glazed ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

Glazed ubin hateup lambar roll ngabentuk mesin

 

 

 

Sertifikasi sareng saatos jasa:
1. Cocog jeung standar téhnologi, ISO ngahasilkeun sertifikasi

2. sertifikasi CE

3. 12 jaminan bulan saprak pangiriman.Papan.


Keunggulan kami:

1. jaman pangiriman pondok

2. Komunikasi éféktif

3. Interface ngaropéa.

 

Pilari idéal High Precision Glazed Genténg Genteng Mesin Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya Mesin Pembuat Lambaran Genteng Genteng dijamin kualitasna.Kami Cina Asal Factory of Metal hateup Lambaran Nyieun Mesin.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori produk: Hateup Lambaran Roll Ngabentuk Mesin > Glazed Genténg Hateup Lambaran Ngabentuk Mesin


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami