Gancang Galvanis Steel Coil & Steel Sheets

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo Dasar

Modél No.YINGYEE015

Garansi:12 Bulan

Waktos Produksi:30 Poé

Bahan:Galvanis Coil

Lebar (mm):1000/1200/1250

Waktos pangiriman:Dina jero 15 Poé

Jumlah Galvanis:40g

Produk Dipaké Pikeun:Tube Square, Tube buleud, Strips, Galvanized Steel Coils & Steel Sheets

Ngagunakeun:Hateup, tembok, Dek, Siling

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:1000000 ton / bulan

Mérek:YY

Transportasi:Sagara, Bumi

Tempat Asalna:Hebei

Kamampuhan Suplai:200 ton / minggu

Sertipikat:CE / ISO9001

Kodeu HS:84552210

Palabuhan:Tianjin, Shanghai, Qingdao

Panjelasan Produk

Bahan waja galvanis waktos pangiriman coil 15 dinten

Galvanis Steel Coildihartikeun salaku lambar baja karbon dilapis ku seng dina dua sisi. Dipping panas kontinyu, atanapi elektro-galvanizing mangrupikeun dua prosés anu dianggo pikeun ngahasilkeunGancang Galvanis Steel Coil & Steel Sheets. Sacara umum, prosés nyerep panas diwangun ku ngalirkeun waja ngalangkungan mandi séng cair. Prosés éléktron-galvanisasi diwangun ku aplikasi séng ku watek éléktrolitik. Hasilna mangrupikeun lapisan séng anu pageuh nempel kana logam dasar ngalangkungan lapisan beungkeutan beusi-seng. Produk galvanis anu dicelupkeun panas urang didamel pikeun spésifikasi ASTM A653 sedengkeun produk electrogalvanized kami saluyu sareng spésifikasi ASTM A879.

Gambar produk:

13

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali