Motong gulungan kana lambaran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Inpo tambahan

Bungkusan:BUDAK

Produktivitas:20 sét

Mérek:YY

Transportasi:Sagara

Tempat Asalna:Hebei Cina

Kamampuhan Suplai:20 sét

Sertipikat:CE / ISO9001

Kodeu HS:84552210

Palabuhan:Tianjin Xingang

Panjelasan Produk

CTL diteukteuk kana panjang garis produksi

Ngadamel coil waja kana cadar waja

8765431221

Milarian Produsén & pemasok lini produksi CTL idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya garis Cut nepi ka panjangna dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina motong kana panjang produksi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Garis Slitting


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali