Motong coils kana lambaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Inpo tambahan

bungkusan:buligir

Produktivitas:20 susunan

merek:YY

Angkutan:sagara

Tempat Asal:Hebei Cina

Kamampuhan suplai:20 susunan

Sertipikat:CE / ISO9001

Kode HS:84552210

Palabuhan:Tianjin Xingang

Panjelasan Produk

CTLpotong panjangnagaris produksi

Jieun coils baja kana lambaran baja

8765431221

Milarian garis produksi CTL idéal Produsén & supplier?Kami ngagaduhan pilihan anu lega kalayan harga anu saé pikeun ngabantosan anjeun kreatif.Sadaya garis Cut to length anu kualitas dijamin.Kami Cina Asal Factory of motong kana garis produksi panjang.Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Kategori produk: Slitting Line


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami