Kecepatan tinggi tanpa aya sora sudut baja sareng lagu mesin keel roll ngabentuk lampu

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Bagian Ngaran Spésifikasi Téknis
Mamual decoiler kapasitas: 3 Ton Double Head Decoiler (Teu aya kakuatan)
Flebaranabding guabdide sySt.em Lebar input tiasa disetél
Maabdinly formabding sySt.em Kakuatan utama: 7.5kwMachine Body: Torrist stand with iron castingFrame: All plate steel for machine bodyForming speed: 75m / mnt pikeun ngahasilkeun duanana Stud sareng Lacak

Bahan aci sareng diaméterna: # 45 waja sareng 60mm

Bahan roller :: Cr12 kalayan perlakuan panas ogé, 58-62

Ngaléngkah Léngkah: 10 -14 léngkah pikeun ngabentuk

Didorong: Gear Box

EleCTrasupOh kitu part Inverter: Delta (Taiwan) Encoder: Japan OmronServo Motor: Shanghai Zomcn
Punching bagian 4 sét alat punch gawé bareng
Cutting Bagéan Sistem motong hidrolik Ngalacak cutter disetir ku motor servo 3KWMaterial: Gcr12Daya Hidrolik: 5.5kw
PLC sareng layar Toél Shanghai Zoncn Brand

3

4

微信图片_201912021155333 微信图片_201912021155334 微信图片_201912021155335 微信图片_201912021155336 微信图片_201912021155337 微信图片_201912021155338

微信图片_201912021155337

微信图片_201912021155336

微信图片_201912021155333


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali