Laju tinggi tanpa sora baja sudut stud sareng lagu penjualan stud sareng lagu c channel drywall utama furring témbok sudut roll mesin ngabentuk

Katerangan pondok:


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ngaran Bagian Spésifikasi Téknis
Mamualdecoiler kapasitas: 3 Ton Double Kepala Decoiler (Euweuh kakuatan)
Feedingguide system lebar input adjustable
Mainly forming system kakuatan utama: 7.5kwMachine Awak: Torrist nangtung kalawan casting beusiFrame: Sadaya pelat baja keur mesin bodyForming speed: 75m / mnt pikeun ngahasilkeun duanana Stud na TrackShaft bahan jeung diaméterna: #45 baja jeung 60mmRoller bahan:: Cr12 kalawan perlakuan panas ogé ,58- 62Lengkah Ngabentuk: 10 -14 léngkah pikeun ngabentuk

Didorong: Gear Box

Electronic part Inverter:Delta(Taiwan)Encoder:Jepang OmronServo Motor:Shanghai Zomcn
Bagian punching 4 sét alat punching gawé bareng
Cutting Bagian Sistem motong hidrolik Pemotong nyukcruk didorong ku motor servo 3KWBahan: Gcr12Daya Hidrolik: 5.5kw
PLC sareng layar rampa Shanghai Zoncn Brand

3

4

微信图片_201912021155333 微信图片_201912021155334 微信图片_201912021155335 微信图片_201912021155336 微信图片_201912021155337 微信图片_201912021155338

微信图片_201912021155337

微信图片_201912021155336

微信图片_201912021155333


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami